Publicitat
Política · 3 d'Agost de 2015. 20:35h.

Espadaler també nega que siguin plebiscitàries

El candidat d’Unió diu que són “les més transcendents des de la recuperació de les institucions"

Espadaler també nega que siguin plebiscitàries

Una imatge d'Espadaler durant la roda de premsa

El candidat d’Unió a la Generalitat, Ramon Espadaler, ha assegurat que UDC “està preparada” per representar al “catalanisme moderat” i concorre a les eleccions del dia 27-S “sota la bandera del seny”.

Espadaler ha insistit que “no són unes eleccions plebiscitàries”, afegint, però, que les consideren “les més transcendents des de la recuperació de les institucions”.

“La nostra proposta és distinta i distant del que representa la independència d’ERC, CUP i Convergència o l’immobilisme del Partit Popular”, ha dit Espadaler. “No som independentistes ni immobilistes”, ha sentenciat. 

El programa d’UDC “no tindrà un punt únic amb les relacions Catalunya-Espanya sinó que contemplarà també la recuperació econòmica, la creació del treball o la lluita contra la precarietat laboral”, entre d’altres, ha anunciat.

En aquestes eleccions, Unió aspira a tenir "un grup parlamentari propi que tingui una veu ferma d'aquest catalanisme integrador que vol transformar una situació que en cap cas ens satisfà amb les relacions entre Catalunya i Espanya", segons ha declarat el candidat a la presidència de la Generalitat. 

En relació al secretisme de la convocatòria del decret de dissolució del Parlament de Catalunya reconeix sentir-se “sorprès”, però ha afirmat que aquesta tasca li pertoca al president de la Generalitat i “respecta” la seva decisió. “La noticia, ens ha arribat a través dels mitjans de comunicació”, ha declarat Ramon Espadaler.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 la pepa, de liechtenstein, 03/08/2015 - 20:59

és que mai no enteneu res del què us explicu, coni: són plebisCiUtàries, no plebiscitàries... i qui no voti a CiU, perdó, a Corrupgència, al pepe d'andorra anirà i el seu amic sr. Rius el banejarà, ja està.