Publicitat
Política · 23 de Gener de 2023. 09:13h.

Espantada de Collboni

Planta Colau a quatre mesos de les municipals

Espantada de Collboni

El líder socialista, Jaume Collboni, planta l’alcaldessa, Ada Colau, a quatre mesos de les eleccions, segons avanza Ser Catalunya. El fins ara primer tinent d’alcalde deixarà avui mateix les seves responsabilitats al govern municipal per centrar-se a la carrera electoral per l’alcaldia de Barcelona. Collboni comunicarà aquest matí a l'alcaldessa la seva renúncia.

El líder socialista pren aquesta decisió a les portes d'unes eleccions on les enquestes situen el PSC a la cursa per aconseguir l'alcaldia, en disputa amb la mateixa Ada Colau i el candidat de JxCat, Xavier Trias.

La sortida de Collboni no implica que la resta de regidors socialistes deixin el govern. Seguiran fins a final de mandat mantenint el pacte amb els Comuns a Barcelona.

Aquest migdia està previst que Collboni ofereixi una roda de premsa per explicar aquest pas, que, si bé no representa una ruptura del pacte, sí que és un clar missatge dels socialistes a Colau en el sentit busquen fer-se amb l'alcaldia.

La fins ara tercera tinenta d’alcaldia, regidora de Mobilitat i presidenta de TMB, Laia Bonet, ocuparà el càrrec de Jaume Collboni a l’Ajuntament.

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#11 Leonor, Figueres, 24/01/2023 - 12:45

Uno se entera de que un barco se hunde cuando ves a las ratas que lo abandonan.

#10 Miquel, Cubelles, 23/01/2023 - 20:12

La cosa está clara Trías (el cambio ) o Colau con la palangana de Collboni. No hay más.

#9 manu, bouboule, 23/01/2023 - 16:50

Peres Aragonés, requiere un presupuesto 19 millones de euros para dar trabajo a ilegales ¿no hay catalanes en paro en cataluña? ¿tienen trabajo todos los inmigrantes legales en Cataluña? Jordi Pujol ve exceso de inmigración, si los impuestos de los catalanes se usan ademas para darles trabajo no va a bajar

#8 Barcelona, Barcelona!!!!, Barcelona, 23/01/2023 - 14:45

Barcelona neccesitaria un canvi radical de 180 graus per poder resurgir, com el gato Fénix, de les cendres que ens han deixat Colau&socis i la "oposició" ERC, el trío de la benzina, sinó más de lo mismo, i en perill de quedar-nos sense l'intel.ligent i característic Eixample de Barcelona

#8.1 Andrea, Barcelona, 23/01/2023 - 17:35

Em pot dir quins Alcaldes van fer possible la Barcelona a la que tots enyorem, i a quin partir pertenyien?

#7 Paco Aparicio , Barcelona, 23/01/2023 - 14:07

Me acuerdo de como en mi infancia disfrutaba con Raymond Burr haciendo de Perry Mason o de Ironside. ¡Qué listo el tío! Aquel pequeño detalle que sólo él veía y desenmascaraba al malo. Hoy en día lo tendría muy fácil porque los delincuentes ni se molestan en disimular. Además ni les importa porque saben que nadie les va a pedir cuentas.