Política · 11 de Juny de 2008. 09:14h.

Espanya demana perdó a Air Berlin per l'esvàstica de Joan Puig

El secretari d'Estat de Turisme expressa el seu "absolut i total rebuig" a l'exdiputat

Espanya demana perdó a Air Berlin per l'esvàstica de Joan Puig

Imatge del bloc de Puig

El secretari d'Estat de Turisme del govern espanyol, Joan Mesquida, es va posar en contacte amb el director general d'Air Berlín, Joachim Hunold, per a manifestar-li "el seu absolut i total rebuig" a les crítiques abocades per l'exdiputat d'Esquerra en el Congrés, Joan Puig. El dirigent català va demanar fer "google bombing" a la companyia i va publicar en el seu bloc una il·lustració amb el símbol nazi a l'anagrama de l'empresa. Turisme ha remarcat a Air Berlin el seu desacord amb Joan Puig, al que acusen d'actuar de "forma totalment irresponsable". La secretaria d'Estat considera que aquesta agressió l'únic que fa és "generar tensió", en lloc d'intentar solucionar el conflicte "per la via del diàleg".

Publicitat
Publicitat

36 Comentaris

Publicitat
#36 CATALONIA IS NOT SPAIN, sils, 19/09/2008 - 19:50

es para mi motivo de HONDA SATISFACIONG veure que queden dos catalans a Lloret de mar

#35 Jou Ramírez, Lloret de Mar, 11/06/2008 - 20:17

Els espanyols no se'n adonen que amb aquesta actitud de despreci envers el nostre idioma l'únic que aconsegueixen és quedar més i més retratats? Que no veuen que ni el Gibraltarencs volen ser espanyols?

#34 Ramon, Barcelona, 11/06/2008 - 18:29

L'estat efectivament ens va en contra. Per tant, el millor i el més intel·ligent és que totes les administracions catalanes estiguin en mans d'un partit estatal. Faltava el Barça. Però a veure si amb la moció de censura, també.

#33 pol, barcelona, 11/06/2008 - 18:04

així és espanya! demanar perdó als agressors i no als agredits,doncs el català no és espanyol! fins quan aguantarem catalans! independència ja!

#32 Alcampelló, Barcelona, 11/06/2008 - 17:13

Mallorca vive en gran parte de los turistas alemanes, a los que no les hará ninguna gracia la prepotencia nacionalista.Espero que estos buenos clientes no se pasen a la competencia turca, griega o tunecina.Por fortuna,como Puig hay algunos,pero no muchos.