Publicitat
Política · 18 de Novembre de 2008. 12:03h.

"Espanya és crisi", segons les JERC

Denuncien la "constitució franquista" amb imatges del Rei i Franco

Les JERC han editat un vídeo, en el marc de la campanya Espanya és crisi', en el que colen "exposar els motius pels quals considerem que Espanya és crisi democràtica, i com ens afecta als catalans i catalanes". Les joventuts d'Esquerra anuncien que "anirem publicant vídeos de cada un dels 4 eixos de la campanya perquè pugui arribar al màxim de gent possible".

En aquest vídeo, la JERC denuncia, en primer lloc, la "Constitució Franquista", acompanyada amb imatges de l'àguila franquist i el text signat pel Rei Joan Carles. També utilitzen la imatge de la ministra de Defensa, Carme Chacón, i de l'Exèrcit.

El segon motiu que donen és que Espanya "ataca la llengua catalana", atac que s'il·lustra amb fotografies de Ciutadans, Albert Boadella, el blaverisme valencià o Francisco Caja. També es retreu a Espanya "mantenir una monarquia que ningú ha votat", tot recordant que el Rei Joan Carles va ser designat per Francisco Franco. Igualment es lamenta "la censura i el tancament de mitjans de comunicació" com l'Egunkaria.

El vídeo finalitza amb una sèrie de fotografies de personatges que, a criteri dels joves independentistes, demostren que "Espanya és crisi democràtica". Els acusats per les JERC són Zaplana, Losantos, Zapatero, Bono, Ibarra o Rajoy.

Imatge del vídeo
Publicitat
Publicitat

36 Comentaris

Publicitat
#36 Ras!, bcn, espanya!!, 19/11/2008 - 16:17

LO QUE ESTA EN CRISIS ES CATALUNYA Y LOS CATALANES POR CULPA DE TANTO CHUPOTTERO POLITICO NACIONALISTA QUE SE GASTA NUESTRO DINERO EN EMBAJADAS Y DEMAS!!! FUERA AUTONOMIAS YA!!! SON LA SANGRIA DE ESPAÑA.

#35 cesc, barcelona, 19/11/2008 - 08:17

ELS DINERS DELS CATALANS A CATALUNYA. i que els menjaolivas dels espanyols treballin d'una vegada!

NO AMB ELS MEUS IMPOSTOS, PROU MANTENIR ESPANYOLS VAGOS I MALEANTES!

Independencia

#34 xuclafiga, Barcelona, 19/11/2008 - 08:13

Em sembla que si conteu amb les forces intelectuals de gent com marc espardenyes no anireu enlloc.Deu ser dur viure a l'odi permanent. O potser vos agrada, hi ha gent per tot...(tercer missatge, aviam si no os menjeu aquest també...)

#33 xuclafiga, Barcelona, 19/11/2008 - 01:16

Em sembla que si conteu amb les forces intelectuals de gent com marc espardenyes no anireu enlloc.Deu ser dur viure a l'odi permanent. O potser vos agrada, hi ha gent per tot...

#32 xuclafiga, BCN, 19/11/2008 - 01:12

Em sembla que si conteu amb les forces intelectuals de gent com marc espardenyes no anireu enlloc.Deu ser dur viure a l'odi permanent. O potser vos agrada, hi ha gent per tot...