Publicitat
Política · 8 de Febrer de 2010. 12:45h.

"Espanya és el darrer reducte feixista"

Miquel Strubell i el col·lectiu Emma alerten a la premsa internacional del "dèficit democràtic" espanyol

"Espanya és el darrer reducte feixista"

Strubell, en l'homenatge al general Moragues de Reagrupament

El coordinador de la Comissió de la Dignitat i membre del Col·lectiu Emma, Toni Strubell, ha enviat una carta als mitjans internacionals on on es pregunta si Espanya "és el darrer reducte feixista" i denuncia que el jutge Baltasar Garzón serà sotmés a judici per haber intentat investigar les fosses franquistes i "altres crims" de l'època franquista.

També els hi explica que el monument al vaixell franquista que va ser enfonsat pels republicans després de bombardejar milers de refugiats no pot ser enderrocat. En aquest sentit es pregunta si "algú es pot imaginar el mateix amb un monument dedicat a uns feixistes en qualsevol altre part del món qu sigui democràtica?".

Strubell considera que "és hora que els demòcrates d'arreu se'ls informi sobre l'enorme dèficit democràtic que existeix avui a Espanya" y els hi recorda que "56 carrers de Madrid encara porten els noms de generals de Franco". "Mentre abans es sàpiga la veritat, més aviat podrem posar fi a tanta ignominia".

Publicitat
Publicitat

45 Comentaris

Publicitat
#45 yusep, barcelona, 15/02/2010 - 13:18

si....si....Italia es menos fascista q España no...?? lo haceis todo a mala idea, los paisos catalans no existen, existe cataluña, comunidad autonoma hasta que todos los españoles queramos.
asiq aplicaros el cuento mamarrachos

#44 Francesc, Barcelona, 09/02/2010 - 14:29

Es tracta d'oferir punts de vista alternatius als diaris europeus quan hi surten notícies clarament tendenciioses i poc objectives sobre la realitat catalana o la dels Països del Català/Valencià.

#43 Francesc, Barcelona, 09/02/2010 - 14:26

El col.lectiu Emma és una estupenda iniciativa de la societat catalana. Com tantes n'ha tingut, en té i en tindrà.

#42 Francesc, Barcelona, 09/02/2010 - 13:37

El sr Strubell i el col.lectiu Emma tenen tota la raó.

#41 Josep, Martorell, 09/02/2010 - 10:03

I després diuen, com a gran argument, que aquí la meitat parla castellà... Collons, és clar que parlen castellà la meitat dels que viuen aquí; fot 300 anys que venen en manada (com els llops) a veure si poden fer seu aquest territori.