Publicitat
Política · 3 de Juny de 2020. 13:06h.

"Espanya no és un Estat de dret"

Laura Borràs: "es persegueixen urnes, es pega a votants i s’emmordassen parlaments"

"Espanya no és un Estat de dret"

La diputada de JxCat, Laura Borràs, durant la seva intervenció al Congrés, ha lamentat que "ni una pandèmia ni un estat d'alarma tan prolongat no ha permès ni modernitzar la càmera ni actualitzar la participació telemàtica dels diputats, com si està fent el Parlment de Catalunya".

"Segueix sent aquest un parlament de segle XIX pel que fa a mentalitat, no del segle XXI que és el que correspondria per avenços tecnològics", ha afegit en aquest sentit.

Borràs ha afirmat que el president espanyol "ha perpetrat un demolidor atropellament de l'autogovern de Catalunya". Tampoc ha celebrat que les comunitats passin a tenir les competències en fase 3: "com a molt, i perquè som educats, pot ser que li donem les gràcies per retornar-nos el que mai hauria d'haver-nos arrabassat".

"Espanya no és un Estat de dret, amb presos polítics i exiliats. Democràtic quan es persegueixen urnes, es pega a votants i s’emmordassen parlaments, impossible. I social, quan es deixa a la ciutadania sense protecció tampoc", ha considerat, a més de sentenciar que" davant el seu tarannà l'única opció és la independència".

Publicitat
Publicitat

34 Comentaris

Publicitat
#38 Sarola, Castelldefels, 07/06/2020 - 06:52

Laurita, ets un pu... verbenero i una corrupte

#37 Neferu, Barcelona, 04/06/2020 - 11:05

Borrás, explica las causas de lo que dices: Se persiguen urnas, porque fue un referédum ilegal; se pega a votantes, mal hecho, hay otras formas de hacer cumplir la ley; se amordaza a un Parlament: un Parlament que sin competencias anuló, vulneró leyes constitucionales aprobando otras por su cuenta y organizando un golpe al Estado de Derecho.

#36 Alcoberro´s, Barcelona, 04/06/2020 - 10:33

Pues bien que estás agarradita a ese estado que no es de derecho para cobrar tus siete y pico de mil euros cada mes para poder seguir disfrutando de tu jaguar y tus modelitos carcas.

#35 Pan con tomate y jamón Ibérico, La peste amarilla daña el cerebro, 04/06/2020 - 10:14

Pues mira... despues de aguantar a una vacaburra como esta soltando mugidos, sin que nadie le haya puesto un ronzal. Más que un estado de derecho parece un estado de desechos de tienta...

Para vergüenza de los ciudadanos catalanes... con esta ley electoral, Tractoria esta sobrerepresentada con este ganado.

#34 electra, Barcelona, 04/06/2020 - 09:02

Et pregunto, pispa,, que hi fas anant a un parlament que et fa fastic? Paguen be, oi?. tens la cara més dura que el granit!!