Publicitat
Política · 2 de Juliol de 2010. 12:59h.

Espanya, segons un dirigent de Reagrupament

Josep Sort pregunta "qui es menja" l'excrement del Tribunal Constitucional

Espanya, segons un dirigent de Reagrupament

Imatge del bloc de Sort

El dirigent de Reagrupament, Josep Sort, ja va utilitzar el passat dilluns, quan es va fer pública la sentència de l'Estatut, una fotografia de caire escatològic per a denunciar el que considera "una evacuació" de l'Estat espanyol. Sort, en el seu bloc, va lamentar que "Ecspanya" -tal con ell li diu a Espanya- ja "ha evacuat" i es preguntava en aquest sentit "i ara, qui se la menja".

Dies més tard, Sort va deixar clar que a la manfestació "anirà la puta mare que els va parir (o el puto pare que els va concebre, m'és igual!)", a més de considerar que aquest era un acte destinat als "menja-merda". El dirigent va utilitzar una fotografia d'un gos llepant un excrement per ilustrar el seu post.

En aquest sentit, en una nova entrada, Sort ironitza i demana "disculpes a l'associació protectora d'animals, i faig proposit d'esmena, cada dia treuré a passejar un gos abandonat i recolliré de forma sostenible les seves caquetes i les possaré en una bossa". "Qui vulgui fer el joc a Montilla és el seu fotut problema", sentència.

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#20 Jupascal, barcelona, 04/07/2010 - 12:21

Sort se desautoriza al publicar comentarios como los referidos. Las formas son importantes para mantener el dialogo. Ya no volveré a leer nunca nada mas de este deslenguando.

#19 Santi Gual, Castellar, 03/07/2010 - 09:23

1) En Josep Sort és un associat a Reagrupament i un patriota que expressa lliurement la seva OPINIÓ PERSONAL.
2) La seva reacció davant aquesta humiliació a la Nació Catalana és lògica i comprensible. Algú s'enrecorda de Pepe Rubianes?

#18 Alwix, Barcelona, 02/07/2010 - 20:41

Crec que es de justicia publicar les disculpes i la retracció, sino em confirmareu que esteu en una croada anti RCat

http://josepsort.blogspot.com/

#17 Andreu, BCN, 02/07/2010 - 20:27

Com era alló de la regenarió democràtica? Que deien de la dignitat del poble Català?...Au, va...
Carretero i cia representen els baixos instints, la Catalunya pedant, grullera i perdedora.

#16 Javi, Barcelona, 02/07/2010 - 19:06

Y era la Corte "castalana". Cataluña y Castilla significan lo mismo. Y el catalán pre-fabriano y el castellano antiguo eran tan parecidos que un campesino de Guadalajara y otro de la Garrotxa se entían perfectamente. Pero todo eso es Historia, claro.