Política · 14 de Desembre de 2013. 15:21h.

"Espanya som nosaltres"

El PPC es tanca en banda a la consulta

"Espanya som nosaltres"

Junta directiva del PPC

La presidenta del Partit Popular Català, Alicia Sánchez-Camacho, ha assegurat avui que “Espanya no és una realitat aliena als catalans, Espanya som nosaltres. Els que expliquen aquestes mentides plenes d’odi ho fan per justificar la divisió que ells pretenen”.

Segons Sánchez-Camacho, “avui, tots els espanyols vivim en un marc democràtic, de pluralisme i de llibertats com la resta de països del nostre voltant. Fa 40 anys, això no era així i junts ho vam aconseguir”. “El nostre deure ara és demostrar que Espanya no només la portem al cor sinó que és un projecte de futur que sortirà reforçada de les dificultats que ara travessa”, ha conclòs.

En la seva opinió; el president de la Generalitat, Artur Mas, “fracassarà en el seu intent de trencar Espanya i dividir els catalans”. En aquest sentit, ha afirmat que “Mas viu fora de la llei i en la virtualitat democràtica” i ha volgut tranquil·litzar els catalans manifestant que “l’Estat democràtic de dret té i tindrà sempre una resposta ferma i serena davant els que volen realitzar un referèndum il·legal que trenqui la nostra convivència, com ja ho va fer en el seu moment el pla Ibarretxe”.
 
La presidenta del PPC ha destacat que “resulta significatiu que el dia que se celebrarà el 25 aniversari de la caiguda del mur de Berlín, Artur Mas, CiU i ERC, pretenguin aixecar un mur entre Catalunya i la resta d’Espanya”. “Aquesta és la Catalunya que vol Mas: tancada, aïllada, amb murs i fronteres. No és la Catalunya del segle XXI”, ha assenyalat.

En aquest sentit, ha manifestat que “davant els separatistes que volen aïllar, dividir i enfrontar, el Partit Popular treballarà en la Espanya del segle XXI, a Europa, plural i oberta al món, en la que tots junts tenim un projecte d’èxit i de futur”.
 
Segons Sánchez-Camacho, “el desafiament plantejat per Mas liquida el consens de la transició política espanyola de la qual tan orgullosos estem i hem gaudit tots aquests anys”. Així, ha afirmat que “és una pretensió irresponsable voler decidir el futur de tots els catalans i els espanyols al marge de la legalitat, en una democràcia inventada”. En aquest sentit, ha tornat a instar al president de la Generalitat a portar al Congrés la seva proposta i, “si es demòcrata, acatar el resultat”.

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#17 AC Baldric, Barcelona, 15/12/2013 - 12:19

Bé, molt bé. Espanya sou vosaltres, dons tota per a vosaltres. Adèu siau i pasiu be.
...I nosaltres a la nostra!

#16 pep, manresa, 15/12/2013 - 01:08

Evidentment, Espanya sou vosaltres, i Catalunya nosaltres
No cal dir res més

#15 Gerard del Clot, SÍSÍ, 14/12/2013 - 19:54

"Catalunya sería uno de los países más ricos del mundo". Economista jefe del FMI Kenneth Rogoff -----------> http://economia.e-noticies.es/catalunya-seria-uno-de-los-paises-mas-ricos-del-mundo-51745.html

#14 Jordi Romaguera i Cubedo, L´Hospitalet de Llobregat, 14/12/2013 - 18:29

Homa!.I tant!.No caldria sinó!. Amb els catalans no hi compteu.Vosaltres sou Espanya perquè no podeu ser altra cosa.(Cànovas del Castillo). Nosaltres encara podem escollir i ens quedem amb Catalunya.Cadascú a casa seva. I així anirem molt bé.Celebro que sigueu Espanya, ens traieu un pes de sobre.

#13 BEJOTA, BCN, 14/12/2013 - 17:53

En caso de celebrarse un hipotético referéndum independentista, que tal como lo ha anunciado Artur Mas es inconstitucional, el 44% de los catalanes se decantaría a favor de la separación.

Un 44,1% de los catalanes votaría a favor de que Cataluña se convierta en un Estado independiente.