Publicitat
Política · 12 de Juny de 2018. 19:01h.

Esperances per al sobiranisme

Relleu a la fiscalia general de l'Estat

Esperances per al sobiranisme

María José Segarra

La ministra de Justícia, Dolores Delgado, ha proposat la fiscal en cap de Sevilla, María José Segarra, com a nova fiscal general de l’Estat en substitució de Julián Sánchez Melgar. El nomenament es farà efectiu aquest divendres en el proper Consell de Ministres.

Segarra, de 55 anys i membre de la Unió Progressista de Fiscals, comptabilitza el càrrec de fiscal en cap de Sevilla amb el de vocal del Consell Fiscal de la fiscalia general de l’Estat. Entre els casos en els que ha participat, hi ha alguns de gran impacte com el de Marta del Castillo, així com els relacionats amb la corrupció com el de Mercasevilla i el dels ERE.

La futura fiscal general de l’Estat tindrà entre els seus principals fronts les causes judicials obertes vinculades amb el procés independentista de Catalunya. Després que el seu nomenament sigui aprovat pel Consell de Ministres i rebre el vist-i-plau del Consell General del Poder Judicial, haurà de presentar davant la comissió de Justícia del Congrés el seu projecte d'activitat al capdavant de la institució.

Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Alcoberro´s, Barcelona, 13/06/2018 - 11:01

"Y de pronto desaparecerán toda acusación hacía los golpistas, saldrán de rositas y a seguir con la movida..." FELICIDADES PEDRITO, serás recordado como te mereces.

#4 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 12/06/2018 - 22:26

Aquesta fiscal es deixeble de l´honorable Carlos Jimenez Villarejo, l´insofrible dimoni de Tasmania pel sindicat del crim convergent.

I no em fa l´efecte que, al igual que ell, sigui gaire receptiva amb els desvariis nasiunalistes.

#3 Llevant , Utebo, 12/06/2018 - 22:24

Ya ha dado el visto bueno Puigdemont al nombramiento?

#2 Luigi., Barcino, 12/06/2018 - 20:05

Se dice que la esperanza es lo último que se pierde. Habiendo acusación popular, el juez puede optar.
Y ya sabemos lo que pasó con Forn.

#1 Veciana, Barcelona, 12/06/2018 - 19:37

¿Qué os apostais que acabarán soltando a los golpistas incluido el Mocho? La Historia se repite,como pasó con Companys y la República.