Publicitat
Política · 27 de Març de 2015. 17:16h.

Esperanza Aguirre també dubta de les eleccions el 27-S

Diu que la final de la Copa del Rei “no pot convertir-se en una manifestació d’odi als espanyols”

Esperanza Aguirre també dubta de les eleccions el 27-S

Aguirre, durant l'entrevista

Esperanza Aguirre, presidenta del PP de Madrid i candidata a l’alcaldia de la capital d’Espanya, ha assegurat aquest divendres que dubta que es celebrin eleccions al Parlament el proper 27 de setembre, tal i com està previst.

Aguirre, en una entrevista a Els matins de TV3, ha manifestat que “jo ja no estic tan segura que hi hagi eleccions el 27 de setembre”. També ha parlat de la independència de Catalunya: “Suposant que fos independent, en la Constitució d’aquesta hipotètica república catalana estic segura que no existiria el dret de secessió”.

“Segur que no. Per molts escons que tinguessin els partits que volguessin separar-se de Catalunya. No existeix a cap Constitució de cap país avançat”, ha afegit la candidata a l’alcaldia de Madrid.

D’altra banda, sobre la final de la Copa del Rei que jugaran el Barça i l’Athletic de Bilbao ha comentat que “la final del campionat d’Espanya no pot convertir-se en una manifestació d’odi als espanyols”. “Si jo em posés a xiular ‘Els segadors’, què els semblaria? És que és intolerable!”, ha dit.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#12 miquel, barcelona, 28/03/2015 - 11:56

Tornem-hi! Catalans i bascos seríem bons espanyols si els castellans no ens volguessin dominar i assimilar. Espanyols sí; castellans mai! Tant costa d'entendre?

#11 hector, bcn, 27/03/2015 - 22:56

Que algu li expliqui, que no es odi als espanyols, es desafecte amb la seva politica i la seva justicia. Simolement. I es per aixo que mostren el seu rebuig al imne xiulant.

#8 narcisa, cada dia us assembleu més al panflet ARA, 27/03/2015 - 20:43

Esperansa Aguirre es una gran política i tot ho fa molt bé i seria una gran dirigent si es presentés a la Catalunya que voleu vosaltres (aviam si així, todo positifo, nada nejatifo, pareu de censurar-me, guapos).

#7 Xipolleig, Barcelona, 27/03/2015 - 20:01

Jo en canvi del que no dubto que el principal motiu per tornar a la política és el fet de tornar a ser aforada davant dels casos de corrupció que l'envolten i que la poden afectar, i ja se sap que Doña Espe té amics al Cel, a l'infern i al Purgatori

#5 Lo sàtir del Poble Sec, Barcelona, 27/03/2015 - 19:13

Vegueu al link al peu la actitud irrespetuosa del Borbó cap a l'Himne de Catalunya i com, en canvi, es posa solemne quan sona l'Himne espanyol. Si volen respecte han de respectar.

http://www.youtube.com/watch?v=CRZDadaaOCw