Publicitat
Política · 24 de Juliol de 2014. 10:52h.

"Esperem resultats positius de la reunió Rajoy-Mas"

Jaume Guardiola confia en una "solució negociada"

"Esperem resultats positius de la reunió Rajoy-Mas"

Jaume Guardiola, conseller delegat de Banc Sabadell

El conseller delegat de Banc Sabadell, Jaume Guardiola, s'ha referit aquest dijous a la reunió que la propera setmana mantindran Artur Mas i Mariano Rajoy, i ha afirmat que "n'esperem resultats positius". Ha agregat que, "com hem dit sempre, creiem que qualsevol solució ha de ser negociada".

Guardiola ha insistit en la seva aposta pel diàleg i l'acord sobre el procés sobiranista català, assegurant també que "la feina dels polítics és buscar espais d'acord", confiant que la reunió entre Mas i Rajoy serveixi per a aquest objectiu.

D'altra banda, ha qualificat de "positiu" el fet que el Govern central hagi difós els seus càlculs sobre les balances fiscals, i ha assegurat que "tot i que és un afer complex, qualsevol exercici de transparència sempre és bo".

Així mateix, Guardiola ha defensat el rescat públic de Catalunya Banc, el banc sorgit de la fusió de Caixa Catalunya amb d’altres caixes catalanes, tot i que ha afirmat que "les pèrdues produïdes per la venda són una mala notícia". Es referia a l'adjudicació de l'entitat al BBVA, que implica la pèrdua de gairebé 12.000 milions d’euros de capital públic, una xifra que Guardiola ha qualificat com a un "altíssim cost per al contribuent".

Malgrat tot, Guardiola ha justificat el rescat de l'entitat, tot afirmant que "el sanejament s'ha produït per defensar els dipositants. Per això es produeix el rescat públic. També ha considerat que no hi haurà "canvis substancials" en el mercat financer català després que BBVA s'hagi quedat amb Catalunya Banc.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#14 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 24/07/2014 - 18:40

Ja, ja, ja. Ay, qué me da la risa ¿Resultados positivos en una reunión de Mas? ¡Ay, qué no puedo aguantarme! ¿Una solución negociada entre Rajoy y Mas a la borrachera separatista? ¡Ay, qué me parto! Este Guardiola es más divertido que el Víctor Cucurull de la ANC hablando de Santa Teresa.

#12 INMERSIÓN = FRACASO ESCOLAR......................, INMERSIÓN = FRACASO ESCOLAR............, 24/07/2014 - 17:23

1) La inmersión lingüística dispara en Cataluña el fracaso escolar...

2) CAT tiene uno de los MAYORES FRACASOS ESCOLARES de TODA ESPAÑA, por CULPA de La "INMERSIÓN" IMPUESTA y OBLIGATORIA (=En QUEBEC es VOLUNTARIA, a petición de los padres ANGLÓ-fonos).................................

#9 Jordi Romaguera i Cubedo, L´Hospitalet de Llobregat, 24/07/2014 - 16:54

Sr. Guardiola. No sé com anirà l´entrevista. Però l´únic que li puc dir que es farà la consulta, i s´ha acabat l´encaix. Per tant, mentalment el Bancsabadell pot ampliar horitzons arreu del món, menys Espanya. Hi guanyarà més diners a la llarga.Un mal client del BancSabadell.

#5 Víctor, Barcelona, 24/07/2014 - 14:25

Los nacionalistas están contentos porque por fin Mas ha sido recibido por un líder europeo :DDDD

#4 Claudi, Barcelona, 24/07/2014 - 14:06

Però negociar el que? si el referendum no es fa i les balances fiscals demostren que són mentiders...ara caldrien les blances fiscals catalanes, a veure com som tractats els barcelonins