Publicitat

També llançament de pedres contra la seu de l'organisme

Espionatge al CAC

Josep M. Carbonell

Els serveis de seguretat del Consell de l'Audiovisual de Catalunya van descobrir, el passat dia 7, un micròfon ocult a la sala d'actes on s'havia de reunir el ple per a decidir la polèmica concessió de freqüències de FM. L'aparell podia servir per a gravar converses des de l'exterior gràcies a un receptor. El CAC ha denunciat els fets a la fiscalia i als Mossos, segons ha informat TV3.

D'altra banda, uns desconeguts han atacat la seu de l'organisme en llençar pedres contra els panells de cristall de la façana. Segons ha informat fonts del CAC, els asaltants han llençat pedres contra la façana de vidre de la seu del Consell fins al punt que han esquerdat un dels panells, que haurà de ser substituïts. L'atac, que fins al moment no ha estat reivindicat, ja que els asaltants no han deixat pintades, es produeix en plena polèmica per la recent concessió de 83 freqüències de ràdio a Catalunya, a les quals optaven 1.279 pretendents.

Publicitat
Publicitat

31 Comentaris

Publicitat
#31 Antoni, Molins de Rei, 16/11/2008 - 11:33

El feixisme es violent, perillós i te molt de poder. Utilitzaran tots el mitjans legals o no, contra tot el que representi un obstacle pels seus interessos.

#30 Alcampelló, Barcelona, 16/11/2008 - 11:25

Lo del CAC se pone cada vez más emocionanate. Parece una película de la guerra fría.¿Quién es el espía?¿La COPE?¿Madrid?¿Ciutadans?¿O hay un traidor dentro del CAC?¡Qué suspense! Ardo en deseos de saber como acaba la historia. Y como acaba el CAC.

#29 santi p.p.o., VIC, 16/11/2008 - 10:01

Los fascistas-nacionalistas de este chollo para los vividores politicos ven fantasmas por todas partes cuando la cupa es de ellos.........

#28 LLIBERTAT, barcelona, 16/11/2008 - 03:04

Es normal que hi hagi reaccions d'aquesta mena contra una institució feixista instaurada per coartar la llibertat d'expressió.

#27 Miquel Pérez, BCN, 16/11/2008 - 02:39

Esperem que els ultranacionalistes espanyols que hi ha rere les escoltes als membres del CAC acabin a garjola durant 20 anys per terrorisme.