Publicitat
Política · 27 de Setembre de 2020. 12:56h.

Espot acusa ERC d'introduir l'Islam a les escoles pels vots

L'independentista radical té intenció de presentar-se a les eleccions al Parlament

El líder de Força Catalunya, Santiago Espot, acusa ERC d’afavorir l’Islam per aconseguir vots i critica al conseller d’Educació, Josep Bargalló, per la seva decisió d’incloure religió islàmica a l’educació pública catalana.

“Cap religió s’ha d’ensenyar a les escoles públiques i menys aquelles que pretenen fer-nos retrocedir a l’edat mitjana”, ha assenyalat. “Sembla ser que ERC vol recollir vots a canvi del que sigui, a canvi d’introduir la discriminació de la dona i l’odi al col·lectiu LGTBI a les escoles catalanes”, ha lamentat.

“A veure si al final de tot plegat resultarà que és un acord entre ERC i la Comissió Islàmica d’Espanya per impartir la religió islàmica a les escoles catalanes i a canvi hi haurà una fàtua a través de la qual els musulmans votaran o estaran obligats a votar ERC”, ha advertit.

“Puc assegurar que si Força Catalunya arriba al Parlament farà tots els possibles per derogar qualsevol llei que imparteixi a l’escola pública la religió islàmica o qualsevol altre. Qui vulgui religió que vagi al menjador de casa seva”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#15 Agustino, Barcelona , 28/09/2020 - 08:30

El futuro de Cataluña me importa un bledo. Es más, me gustará verla islamizada y me gustará ver a los lazis sometidos a la ley Sharia.

#14 Flanagan, Tabarnia City, 27/09/2020 - 19:07

Por una vez una separata dice una verdad pero que no sirva de precedente.

#13 VOXER y a mucha honra, Covadonga, 27/09/2020 - 18:14

El llamado catalanismo lleva favoreciendo la inmigración musulmana desde los tiempos de Pujol y su protegido Angel Colom. ERC y Junqueras nos obligan a atender los rezos islámicos y las llamadas al ramadán, como permitieron desde la Seo de Lérida. Pues ahora disfruta de tus compañeros de viaje, Espot. Y del burka de tus nietas, si las tienes.

#12 Quimet lo tronat, Arbucies, 27/09/2020 - 17:11

Espot como media Tractoria esta rodeado de moros y al señoret no li agraden. Dons digali al Junqueres i al Torra q no paren de portar marroquins i pakistanis.

#11 Luigi., Barcino, 27/09/2020 - 17:01

Para fatua la que les va a dedicar Vox en el Parlament. Entre tirios y troyanos nos van a llevar a un desastre.