Publicitat
Política · 5 d'Abril de 2016. 18:08h.

Espot anuncia una nova xiulada al Rei

Diu que l'objectiu és aconseguir un “clima d'inestabilitat de la Casa Reial" per a facilitar la independència

Espot anuncia una nova xiulada al Rei

El president de Catalunya Acció, Santiago Espot

El president de Catalunya Acció, Santiago Espot, ha apostat perquè els seguidors del Fútbol Club Barcelona tornin a xiular el Rei Felip VI durant la propera final de la Copa del Rei prevista per finals de maig. Espot ha afirmat que “quan la monarquia borbònica ha estat més dèbil és quan Catalunya s'ha acostat més a la seva independència” i que “és per això que hem d'insistir amb totes aquestes accions”. “El proper dia 22 o 23 de maig crec que els catalans tindran una altra oportunitat. L'afició del Futbol Club Barcelona, concretament a la final de la Copa del Rei, tindrà l'oportunitat de tornar a xiular la figura de Felip de Borbó”, ha reblat durant un acte celebrat aquest dilluns.

Espot ha afirmat que aquestes protestes tenen l'objectiu de configurar un “clima d'inestabilitat de la Casa Reial que facilitarà el nostre objectiu”. El president de Catalunya Acció ho ha comparat amb la retirada de la Medalla d'Or de la Ciutat de Barcelona a la Infanta Cristina. “Si la retirada d'aquesta medalla és tant important és perquè abona el clima de debilitat de la monarquia borbònica a Catalunya”, ha assegurat.

A la final de l'any passat es va escoltar una gran xiulada al Monarca després que plataformes sobiranistes com Catalunya Acció presentessin un manifest animant als aficionats a fer-la perquè  “volem deixar de ser súbdits del Regne d'Espanya per convertir-nos únicament en ciutadans d'una Catalunya independent".

La Comissió Antiviolència va proposar multar a Catalunya Acció amb 100.000 euros i a Santiago Espot amb 90.000 per promoure la xiulada. La Fiscalia de l’Audiència Nacional va considerar que es va cometre un delicte d’injúries a la Corona i als símbols o emblemes d’Espanya, però l'Audiència Nacional va arxivar la denúncia al no considerar els fets “constitutius d'infracció penal”.

Publicitat
Publicitat

54 Comentaris

Publicitat
#39 una segunda vez, Barcelona, 07/04/2016 - 15:12

Te libraste de la sanción de la primera vez. ¿Quieres volver a probar suerte, Santiago ?

#38 jamc, SBD, 07/04/2016 - 12:56

Cuando un tonto coge la linde, la linde se acaba y el tonto sigue, Santiago eres IDIOTA

#36 Carlos Gomez, Bcn, 06/04/2016 - 11:43

El podrien animar a que dones un pas endevant, a que fes alguna cosa mes per Catalunya i que si sortis en portada de la premsa internacional, com per exemple que s´inmoles a lo bonzo.
Amb la seva empenta aixo no li deuria costar gaire.
Amb un parell d´euros i pebrots es molt facil.
I sense multes.

#35 Fartdetot, Can Fanga, 06/04/2016 - 11:01

Pregunto: Es-pot ser més "gilipolles"?

#34 Bcn, Barcelona, 06/04/2016 - 10:33

Amb una xiulada es pot desestabilitzar la Casa Reial?Algú li hauria de dir a aquest "tipejo" que la xiulada se la passaran pel forro dels co...Es pot ser més absurd?