Publicitat

Crida a xiular els símbols espanyols després de ser absolt

Espot aprofita

El president de Catalunya Acció, Santiago Espot, ha anunciat que "dissabte vinent serà la primera final de la Copa del Rei on els independentistes podran expressar obertament la seva antipatia o la seva voluntat de voler deixar de ser espanyols emparats amb els tribunals espanyols".

Santiago Espot ha explicat que “durant deu anys quan es feia la final del Copa del Rei, jo he demanat que els catalans exercissin la seva llibertat d'expressió contra els símbols de l'Estat, finalment els tribunals espanyols m'han donat la raó".

Espot, anunciat que dissabte assistirà a la final de la copa del Rei del Barça i Sevilla, "xiularé, com ho faran els seguidors barcelonistes, ja que ara els protegeixen els tribunals del regne d'Espanya, és un acte legal". "La gran majoria de partits polítics catalans consideren que el fet de protestar davant els símbols de l'Estat és una cosa que no beneficia a la causa de l'independència de Catalunya i això és fals", ha remarcat

El president de Catalunya Acció, Santiago Espot, després de deu anys, va ser absolt per organitzar una xiulada a l'himne espanyol durant una final de la Copa del Rei. Espot no va declarar davant del jutge d'instrucció, no va respondre a la Fiscalia durant el judici, es va expressar en català i en cap moment va negar els fets.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#12 Sergi Sergio, Barcelona, 24/05/2019 - 13:44

Este es un pobre enfermo, siempre que lo he visto he comprobado que este hombre no esta fino, el tipico "sonado" de mucho cuidado y ojo que como le lleves la contraria el tio enloquece.

#11 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 23/05/2019 - 21:06

Ell a lo seu.

Els pitos

#10 kno kno, Barna, 23/05/2019 - 19:37

no parlis en nom dels catalans torracollons

#9 Amable petición, Barcelona, 23/05/2019 - 18:15

Oí decir que este impresentable tiene tiendas en Barcelona. ¿Alguien sabe de eso ?

#8 ElBarselono, Amb un sotrac al ADN, 23/05/2019 - 16:18

Es muy simple lo que sucede en Cataluña: ODIO.