Política · 19 de Maig de 2015. 18:49h.

Espot augura que l’ANC anirà "rebaixant més el to"

“Sense conflicte no hi ha independència”

Espot augura que l’ANC anirà "rebaixant més el to"

Una imatge d'arxiu de Santiago Espot

El president de Catalunya Acció, Santiago Espot, ha augurat que l’ANC amb la nova presidència “cada vegada anirà rebaixant més el to” respecte el que va manifestar el nou president, Jordi Sánchez, sobre la DUI, ha manifestat “que ell no s’atreveixi, no significa que el poble, tampoc”.  

Espot considera que “amb el nou president de l’ANC l’entitat queda més en mans dels partits polítics, ja que sempre ha estat a l’estructura de l’establishment, per tant serà més fàcil que sigui dominada”, ha subratllat.

“Una declaració d’independència es un acte de força, no és vol el conflicte, estem vivint una gran farsa, estem dient al poble que la independència serà possible sense conflicte, i no ho és, la independència no és possible sense conflicte, seria possible si l’altre part s’avingués a negociar”, ha apuntat.

En aquest sentit, ha dit que els catalans tenim dues sortides, “no encarem el conflicte, per tant serem espanyols per sempre, o bé encarem el fet que hi haurà conflicte”, afegint que això “no vol dir escopetes al carrer ni tancs, sinó que has de desafiar una legalitat i substituir-la per una altra”.

“ERC i CIU volen fer la truita sense trencar l'ou, volen fer creure a la gent que es possible arribar a la independència sense aquest conflicte institucional, això es impossible”, ha remarcat.

També ha apostat per “proclamar la independència i prendre el control efectiu al territori, ser amo de les estructures com Hisenda, aeroports, ports, etcètera, no es pot fer una independència teletubi”, ha conclòs.

28 Comentaris

Publicitat
#23 spanish, Madrid, 21/05/2015 - 01:42

Espot fuma alguna cosa de forma continuada.....le va a dar algo un dia de estos...en fin tampoco se perderia nada

#22 BEJOTA, BCN, 20/05/2015 - 17:26

Joana Ortega, ofereix les dades definitives de la consulta independentista del 9Ngencat.cat

Política 01/12/2014 21:02 Hi va votar un 37%.
La Generalitat xifra la participació final en la consulta en el 37% del cens, i el suport a la independència en el 30% .

#22.1 BEJOTA, BCN, 20/05/2015 - 17:26

I TANT QUE SÍ !

#21 Procés etern, Molins de Rei, 20/05/2015 - 12:41

Assistim a un event ùnic, pais que serà independent sense declarar la DUI, de bon rotllo, banderetes, performances,samarretes, estructures d'estat eternes, corrupciò a dojo, unicornis, tot será etern, la llàstima, entre emigracions i mortalitat, tant de bo poguessim marxar d'aquest experiment social

#20 Carles, Sant Just, 20/05/2015 - 12:19

Perdoneu una cosa, perque se li dona tanta coba aquest personatge.

Que ha fet aquest personatge?? Aspirant a menjar de la teta de la vaca??

Siusplau una mica més de serietat, ja que aquests personatges, l'únic que fan és fer mal a l'independentisme.

Som el femriure del país.

#20.1 Procés etern, Molins de Rei, 20/05/2015 - 12:36

Tot al revèsi, així ens ha anat, ens va i ens anirà.
Aquest sr té el que els politics Catalans no tenen; PEBROTS , potser és per això que politics així siguin odiats pels mateixos Catalans i no surtin per tv3, el fet diferencial Català és tapar covardies i no fer auto-critica,i desprès votar ciu

#19 Rosamaria Cendrós, Barcelona, 20/05/2015 - 11:54

Sovint penso que els catalans som una rara avis que ens agrada anar-nos mossegant uns als altres com si no sabessim on tenim t'enèmic. Ha estat escollit Jordi Sánchez com a president de l'ANC i ja n'hi ha uns quants que ja et trituren. Crec que ha estat una molt bona elecció. Ho celebro