Publicitat
Política · 16 d'Abril de 2015. 08:40h.

Espot troba “ridícul” el full de ruta

“La independència dins la dinàmica de la política espanyola està abocada al fracàs”

El president de Catalunya Acció, Santiago Espot, ha criticat el full de ruta sobiranista en considerar que fer “la independència des de dins d´Espanya es una cosa ridícula”. En declaracions a La Rambla de BTV, Espot ha assenyalat que “si plantegem una independència dins la dinàmica de la política espanyola, això està abocat al fracàs”.

També ha denunciat que “l’Estat farà tots el possible per barrar el pas a tots els passos que faci Catalunya, fer una independència des de dins d´Espanya com planteja el full de ruta és una cosa ridícula”. També ha advertit que el procés “es pot allargar segles, això si, el sou dels diputats no es toca”.

 “Si tu no ets un estat independent no tens ambaixades, pots tenir succedanis d’eleccions. Em sorprèn de debò la ingenuïtat o la nul·la capacitat política de la gran majoria de la classe política catalana. El que estem és en un procés de manifestar-nos cada 11 de Setembre, no és un procés d´independència”.

Santiago Espot Espot ha remarcat que “quan la batalla internacional és cabdal, tu pots pensar que dins dels paràmetres de l’Estat Espanyol pots presentar batalla. Aleshores l´Estat el que farà és el que fa el TC, vetar-te totes les lleis que et puguin permetre una mínima projecció d´expandir el conflicte, això és normal. Existeix un altre cosa que és la part diplomàcia, que és la que es fa per sota, que no calen delegacions exteriors”. 

Espot
Publicitat
Publicitat

45 Comentaris

Publicitat
#32 Valeri, bna, 18/04/2015 - 13:30

Dons jo Espot, trobo el full de ruta absolutament necessari i acertat. Nomes amb un full de ruta, podem arribar a la Independencia sense perills. Independencia ja, pero amb seguretat i sabent on anem. Aventures no Sr. Espot. Independencia ja.

#31 P, vvvvv, 17/04/2015 - 16:35

¿Pero como se tiñe asi el pelo!!!!!!?

#30 Pere, BCN, 16/04/2015 - 21:47

Aquest ja no sap que fer per sortir a la TV #1

#29 FSX, Catalunya, 16/04/2015 - 19:06

Ahr els espanyolistes deien que de cap de les maneres es podien considerar catalans els jugadors del Barça nascuts fora de Catalunya (Iniesta, Pedro, etc...) Per aquesta regla de tres, a Catalunya l'independentisme és supermajoritari, ja que molts residents no són catalans.

#28 FSX, Catalunya, 16/04/2015 - 19:04

No ha dit cap bestiesa, l'Espot. Tot el que diu és raonable, des del punt de vista sobiranista. Una altra cosa és que no hi estiguis d'acord, però l'home comunica bé les seves idees i estructura el discurs a la perfecció. Realment podria ser un primera espasa, tot i que el mantenen a 2a fila.