Publicitat
Política · 18 de Febrer de 2020. 12:51h.

Espot vol ser president

Es presenta a les eleccions "per esdevenir artífex de la fundació d'un Estat català independent"

Espot vol ser president

Santiago Espot ha anunciat que es presentarà a les properes eleccions al capdavant de Força Catalunya, decisió que ha pres mogut per "la greu crisi de l'independentisme català". Espot denuncia la "impotència irreversible" dels partits independentistes amb representació al Parlament i considera que "el seu relleu és urgent i imprescindible".

Espot obre la porta a tots els catalans que "es vegin amb l'ambició i la necessària disposició per esdevenir artífex de la fundació d'un Estat català independent". "El nostre poble té gent amb nivell polític, personal i patriòtic suficient per a dignificar, fer creïble i portar a l'èxit l'objectiu de la independència", afegeix.

"Catalunya necessita els seus elements més compromesos i que no tinguin cap necessitat de viure ni d'un sou oficial ni de les mesquines lluites partidistes", assenyala. També remarca que Força Catalunya "parlarà amb claredat i denunciarà obertament la nostra condició de poble colonitzat" amb l'objectiu de que "Catalunya torni a ser respectada".

Les persones del seu partit, destaca, seran "conscients dels riscos personals que comporta el compromís de jugar fort per la causa de Catalunya". A més, promouran "l'orgull de ser català, que és la millor fórmula per guanyar adeptes a l'ideal de la independència".

Publicitat
Publicitat

51 Comentaris

Publicitat
#43 La genètica , Chez Fangue, 19/02/2020 - 13:53

No totes les estadístiques sobre la natalitat han de ser negatives, a casa nostre per exemple sí que ha baixat l'índex de natalitat en general pero en canvi el sector dels tontos aquests darrers anys ha augmentat potencialment.

#42 Capit@n España, The broquil is over, 19/02/2020 - 11:17

Jo crec que és la persona ideal per eixamplar la base del moviment separatista catalá.

Anim. "Espot si que pot, Espot si que pot, Espot si que pot"

#41 Calvet, Sant Joan Despi, 19/02/2020 - 10:20

Bon dia. Tiene serias posibilidades. En esta carrera en la que el nuevo burro que llega al poder es mas burro que el que se va, Santiago Espot es un campeón. Es muy, muy dificil, encontrar otro mas burro que él.

#41.1 Villatortas Post, La Puebla del Trinquete, 19/02/2020 - 13:46

Latest news: Visto que el cotarro indepe hace más aguas que el Open Arms, el mandamás de la trepa del pito ha manifestado que "ja n'hi ha prou", que ahora toca cobrar de lo lindo a un nuevo equipo más comprometido y más guay. Promete enchufar a todo quisque pero sin quitar ni uno de los que ya chupan.

#40 Pajillerus per la andapandansia, Onanistas del mundo, uníos!!, 19/02/2020 - 06:01

Endevant Espot, tu si que pots!!
Per Catalunyeeeeee!!!
Aaaarrrfff, aaaaarrrrff, aaaaaarrrrfff...

#39 Purria Separata, Mollerussa, 19/02/2020 - 05:48

En este país no cabe un memo más.