Publicitat
Política · 29 de Març de 2017. 14:28h.

Espurnes entre Ciutadans i el PDECAT

Turull acusa el president de la comissió de “donar lliçons” sobre els debats del Parlament i aquest li demana que acati "el que diu el reglament”

Espurnes entre Ciutadans i el PDECAT

Jean Castel

El portaveu de Junts pel Sí, Jordi Turull, i el president de la comissió d’Afers Institucionals, Jean Castel, han topat quan aquest últim li ha demanat al primer que respectés el reglament, fet que ha aixecat els aplaudiments dels diputats de Ciutadans, el seu partit.  

“Sembla ser que tothom pot fer valoracions menys jo. Aquí tothom ha parlat del que ha volgut, veníem a parlar del tema del cas Palau, s’ha parlat de la relació Catalunya-Espanya. Vostès que volen donar lliçons de com s’ha de comportar a l’hora d’ordenar els debats parlamentaris, veig que vostè és molt coherent amb el que demanen”, s’ha queixat Turull.

Castel ha replicat que “com a president d’aquesta comissió guardo plena neutralitat en tot moment, plena coherència amb l’aplicació del reglament. Només li demano que acati el que marca el reglament d’aquest Parlament, igual que li demanaria a qualsevol grup parlamentari d’aquesta comissió”.   

“Aquí calen grans dosis d’autoexigència i de coherència, perquè després ens trobem grups que aquí estan exigint molt, quan es fa una ponència que es pionera en la llei de la transparència ni hi són ni s’els espera”, ha sentenciat Turull.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#6 Turullet , Catadisney, 29/03/2017 - 23:49

Han aplaudido todos los grupos políticos, incluida la CUP.

#5 Jordi Perpinyà, Perpinyà (Catalunya), 29/03/2017 - 17:49

Moncloa va forta. El govern espanyol ha ampliat la seva oferta d’invertir 4.000 milions d’euros a Catalunya assegurant que ens donaran diners per l’esmorzar i que ens podrem quedar el canvi. “Som molt coneixedors de les autèntiques preocupacions dels catalans"

#4 Pepón, Bcn, 29/03/2017 - 17:37

Turull, otro de los "cracks" surgidos de las Juventudes Nacionalistas de Cataluña. El "lince" lo apodaban...

#3 Carlos Gomez, si viene un tiburon haste la muerta, 29/03/2017 - 16:13

Ai Turull.

Cuando el acta del senyor Quicu veas cortar pon la tuya a remojar.

Van caient

#2 botifler1914, Sinitaca, 29/03/2017 - 16:07

Turull no seas bicho.