Publicitat
Política · 25 de Març de 2009. 13:31h.

Esquerra acusa els anti-Bolonya de no democràtics

"Els estudiants no han fet ús de canals democràtics a les universitats"

Esquerra acusa els anti-Bolonya de no democràtics

Anna Simó i Mari Àngels Cabassés

La portaveu d'Esquerra, Anna Simó, ha comparegut en roda de premsa acompanyada de Mari Àngels Cabassés, secretària de política educativa d'Esquerra, per expressar el "ple suport als rectors" de les universitats ocupades. El partit republicà ha denunciat que "els estudiants no han fet ús de canals democràtics a les universitats". "Hem vist declaracions violentes", ha lamentat, a més de demanar que "la Universitat segueixi sent un espai de diàleg".

Simó ha recordat que "als claustres és on es decideix que és el que segueix endavant". "Entenem que hi ha moltes coses per millorar de la implantació del Pla", ha admès, tot i reiterar que "no tots els estudiants han utilitzat totes les eines de diàleg, i s'han d'esgotar totes aquestes eines de diàleg, i en això ens refermem".

La portaveu republicana ha recordat que en la manifestació de plaça Sant Jaume, on diversos anti-Bolonya van llançar pintura als antiavalots, "la intenció dels estudiants era humiliar els Mossos". Tot i això, ha apuntat que "no vull valorar si van estar massa passius o poc passius, perquè jo no entenc en seguretat".

"Estem pendents de l'informe de Saura sobre l'actuació dels Mossos", ha dit, a més de sentenciar, sobre el possible cessament d'Olmos, que "fins que no aclarim tots els detalls no entrarem en elocubracions sobre qui hauria d'assumir les responsabilitats".

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Eduard, L´Ametlla del Valles, 26/03/2009 - 08:58

No entenc res.Si critiquem els estudiants per ser un xic revolucionaris, qui pot ser -ho ?. Recordem èpoques passades ? en lloc de blaus, grisos i en lloc dels nostres fill/b¡nets, nosaltres mateixos ? Esquerra, Eesquerra, estic cada cop mes decepcionat

#5 Jordi, Sant Gervasi, 25/03/2009 - 22:07

Bravo! Tota la raó del món. Ja n'hi ha prou d'estudiants totalitaris i antidemocràtics a la universitat.

#4 Manel, Sant Cugat, 25/03/2009 - 21:51

Si em quedava algun dubte, amb aquesta notícia ja ho tinc del tot clar. ERC sempre diu i fa el contrari del que ha passat o hauría de passar. Plegeu, collons!

#3 Oriol, Valls, 25/03/2009 - 18:30

ERC enemics dels estudiants universitaris: foteu el camp cap a casa!

#2 Fran, Llinars, 25/03/2009 - 15:40

ERC parlant de democracia? aixo ja es massa,amb la carota que tenen i a sobre volen donant lliçons sent els mes rancis del pati dels tarongers.