Publicitat
Política · 1 de Febrer de 2010. 09:29h.

Esquerra acusa ICV de fer "rebequeries"

Puigcercós lamenta que "no són capaços de negociar ni solucionar dins del Govern"

Esquerra acusa ICV de fer "rebequeries"

Puigcercós, a Els Matins

El president d'Esquerra, Joan Puigcercós, ha manifestat en una entrevista a Els Matins de TV3, on ha assegurat que "Iniciativa ha de reflexionar". En aquest sentit ha lamentat que els ecosocialistes que "a vegades no són capaços de negociar ni solucionar dins del Govern".

A tall d'exemple, ha considerat que "no poden fer rebequeries com la llei de successions". "Per anar al Parlamet a portar les coses és perquè no tens capacitat per solucionar-ho dins del Govern", ha afegit. Tot i això, ha volgut aclarir que "jo no he dit que no es pugui governar amb ICV".

D'altra banda, ha apuntat que "Montilla té defectes però si cal a les 7 del matí està a Palau". Tot i això, ha recordat que "el PSC ha de reflexionar sobre la seva relació amb el Govern de l'Estat". Puigcercós també ha deixat clar que "estic rotundament en contra de retirar la publicitat de Catalunya Ràdio i TV3".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 LIDIA OBIOLS SERRA, martorell, 01/02/2010 - 15:34

Els d' ICV els anomenen ELS FELIÇOS, i a vosaltres i el soci de govern, els PATÈTICS, entre tu i en Zaragoza, no sé com encara Catalunya pot aguantar 8 mesos més de despropòsits, ja ho diu en Mas o us jubilen o juvilareu Catalunya i amb 7 any

#2 Ramon, Sants-Barcelona, 01/02/2010 - 12:06

Fa gracia que tots han de reflexionar menys ells.

#1 Jordi, Manresa, 01/02/2010 - 11:41

Tranquil puxi, aviat no tindreu aquest problema perquè tan ICV, com el PSOE, com esquerra estareu a la oposció.