Política · 23 de Gener de 2019. 18:35h.

Esquerra acusa Sánchez d'actuar com Salvini

Ruben Wagensberg: "farem costat a Open Arms"

Esquerra acusa Sánchez d'actuar com Salvini

El diputat d'ERC, Ruben Wagensberg, ha afirmat que "el Govern espanyol fa exactament el que fa el Govern Salvini" en relació al bloqueig de l'Executiu espanyol al vaixell de rescat Open Arms. El diputat ha manifestat que el bloqueig és "una decisió políticament maquillada que està condicionada pels discursos creixents del populisme i l'extrema dreta".

Wagensberg ha anunciat que sol·licitaran la compareixença d'Òscar Camps (fundador i director de Pro Activa Open Arms) i del ministre de Foment Ábalos. El diputat ha volgut deixar constància que "som molts els que donarem suport a Proactiva Open Arms" durant la seva intervenció aquest dimecres a la tarda al Ple del Parlament.

El diputat republicà ha lamentat que mai s'han dut a terme les anunciades reformes dels CIES. També ha abordat la necessitat "d'un protocol europeu sobre com gestionar i agilitzar el desembarcament dels vaixells que esperen un port" i de com garantir que no es faci a països on la vida dels rescatats corri perill.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#7 pepe, andorra, 24/01/2019 - 13:45

eso, eso, y ahora le explicas a un padre de Berga q vota ERC pq se ha quedado sin beca comedor, q cuando le digas q se la das a un marroqui q acaba de llegar, le va ha hacer mucha gracia.....Si al final hasta los votantes de ERC se acabaran pasando a VOX, visto lo visto. A los amigos de las mafias del trafico de personas, hay q detenerles.

#6 Kropotkin, Vic, 23/01/2019 - 20:52

No me lo puedo creer... Otro estelado hijo de papá... Es estadisticamente imposible... Cria cuervos y tendrás muchos... Jua, jua, jua,...

#5 Bollycao, Samarkanda, 23/01/2019 - 20:46

El chiringuito del negrero Camps. Cuánto recibe en subvenciones el amigo Oscar? Rubén necesita muuuucha mano de obra barata que cotice para seguir viviendo del cuento. Cataluña: región de parásitos

#4 Soloesmiopinion, Tabarnia, 23/01/2019 - 20:27

Este pijo fantasma es el organizó aquello de "volem acollir" ¿Cuantos refugiados ha acogido?

#4.1 Kropotkin, Vic, 23/01/2019 - 20:53

Cero o ninguno. Estoy en duda... Jua, jua, jua,...

#3 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 23/01/2019 - 19:25

I dels MENA´s abandonats per la DGAIA que malviuen i dormen al terra de les comissaries, subsistint nomes gracies a la generositat i la bondat dels propis mossos no ha de dir res ?