Publicitat
Política · 19 de Setembre de 2017. 17:47h.

Esquerra assegura que “ningú impedirà el referèndum”

El diputat Jordi Orobitg afirma que “votarem amb garanties”

Esquerra assegura que “ningú impedirà el referèndum”

Jordi Orobitg (foto: ERC)

El diputat al Parlament d’Esquerra Republicana, Jordi Orobitg, ha assegurat que “res ni ningú impedirà que es pugui fer el referèndum i els que diuen que no té garanties estan col·laborant a intentar que sigui així i no se'n sortiran”. ”Votarem i ho farem amb garanties perquè és el compromís del nostre govern", ha reblat el diputat, qui ha denunciat que els escorcolls i registres de la Guàrdia Civil tenen “una voluntat evident que no es pugui dur a terme el referèndum”.

Orobitg ha denunciat, en aquest sentit, que el Govern espanyol “ens estan situant en un Estat Policial” i considera que “cal que denunciem aquesta repressió i la vulneració dels drets elementals dels ciutadans del nostre país”. El diputat d’ERC ha sentenciat que “tenim el ple convenciment que el Govern ha treballat en totes les possibilitats i alternatives perquè es pugui fer realitat aquest objectiu cabdal del programa electoral”.

Per altra banda, el director de Promoció Econòmica, competència i Regulació del Govern, Albert Castellanos, ha explicat que la nova República ha de ser “emprenedora i estar al costat d'aquells que assumeixen risc, les empreses que exporten, les que inverteixen en recerca i desenvolupament, al costat de l'economia productiva i no de les empreses del BOE i la seva economia especulativa”.

També ha indicat la necessitat de “millorar significativament les condicions dels autònoms amb millores com una tarifa plana per les cotitzacions socials i una tarifa impositiva”, així com “avançar cap a un salari mínim que acabi arribant als 1000?€, impulsar un estatut propi dels treballadors autònoms de Catalunya”.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Jordi, Girona, 20/09/2017 - 14:52

No, i tant que no. Ja no sé si sou dements de veritat o tontos del cul. O les dues coses a la vegada. I tant si votareu, dels salts que fareu per sortir per cames .

#8 Sergi, Barcelona, 19/09/2017 - 21:57

"Votarem amb garanties", esta gente es de risa, no te lo puedes tomar en serio, porque es para partirse de risa.

#7 Grauero, Gurugu, 19/09/2017 - 21:55

(...emprendedora y estar al lado de aquellos que asumen riesgo, ..)
Eso quiere decir que estareis al lado de los de la CUP ?

#6 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 19/09/2017 - 21:38

Aixó de "les garanties" ja no s'ho creu ni en Junqueras.

Alguns ficareu un paper en una urna, d'altres faràn que compten i potser el president no votat donarà un resultat que segurament ja te escrit, pero d'aqui a que aixó sigui votar...

#5 PQG, Península Ibérica , 19/09/2017 - 21:33

No me fío yo de sus garantías después de que la ONU les haya tenido que decir que el diplocat no puede hacer de observador internacional y que se pasen las recomendaciones de la comisión de Venecia por el forro.