Publicitat
Política · 10 de Febrer de 2018. 12:17h.

Esquerra avisa Junts per Catalunya

Marta Rovira: "No necessitem acords a mitges"

Esquerra avisa Junts per Catalunya

Marta Rovira (Foto: ERC)

La secretària general d'ERC, Marta Rovira, ha reclamat a Carles Puigdemont i a Junts per Catalunya "un acord fort i ferm" que permeti "recuperar les institucions" catalanes i ha advertit que la seva formació no acceptarà "un acord a mitges". Rovira considera que "només així podrem desactivar el 155 i constituir un govern que posi les institucions del país al servei dels ideals que sentim republicans i al servei d'un país que ha de ser més lliure".

La número dos d'ERC, en la seva intervenció davant del consell nacional dels republicans, ha fet una crida a evitar "acords de despatx", i ha reclamat una entesa "transparent" i "rigor" a la formació liderada per Carles Puigdemont. "No necessitem acords a mitges, sinó acords globals i avançar. No necessitem acords a porta tancada. Volem acords públics i transparents" ha manifestat la número dos dels republicans

Rovira ha recordat que el líder d'ERC, Oriol Junqueras, compleix avui 100 dies a la presó i ha carregat contra l'aplicació de l'article 155, assegurant que s'està emprant per soscavar les institucions catalanes i els grans acords assolits per la societat catalana.

Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#7 terraferma, Vilanova i la Geltrú, 10/02/2018 - 21:06

Aquesta dona sembla que no hagi trencat mai un plat, una jove ideal per qualsevol sogra. Em recorda a Laura a la ciutat dels Sants (Vic)Només vol el bé per tothom i no sap com fer-ho. Pobreta.

#6 Barretina a rosca, Black hole, 10/02/2018 - 20:17

A Marteta la carlista no le entra en la cabeza que el Fuigdement ya se la jugó al Junqui marchándose para que se comiera todo el marrón... Y a Marteta la carlista no le perdonará nunca que le llamase botifler el día que quería convocar elecciones y lloraba como una mema... ya te la ha devuelto y que se vaya preparando el de las 155 monedas...

#4 Pepon, Bcn, 10/02/2018 - 15:00

Marta, estás quemadisima. Y tu jefe también. Vuestro tiempo pasó

#4.1 Jordi BR, L'H, 10/02/2018 - 17:22

Con el mejor resultado electoral de los últimos 30 años, y si no se llega a presentar Puigdemont, ERC habría ganado las elecciones con claridad, y tu dices que su tiempo pasó? Como analista político no te vas a ganar la vida

#4.2 La pedra a la sabata, Bcn, 10/02/2018 - 19:06

Precisament el problema el té Erc amb Puigdemon. No us en podeu desempellegar i sabeu que encara que fugi al planeta Neptú us seguira tocant els dellonsis.

#3 Carlos Gomez, no reirse mucho que da singlot, 10/02/2018 - 13:40

Es fantastic veure la mafia i la carcundia agropecuaria en plena guerra civil

Com mes cosins mes endins

#2 Pa amb tomàquet i pernil ibèric, II*II Catalanisme secta destructiva, 10/02/2018 - 13:16

Marteta maca, has tornat del retir espiritual? què, t'ha convençut el mossèn que tornis a lluitar per la vostra Cat? ja no tens por d'anar a la garjola? doncs vigila i ves amb cura, la presó suavitza molt. Mira la Forca, ella tan combativa... "sóc àvia senyoria" Abans assenyalant qui era català i qui no, pur racisme. Ara és una dolça àvia.