Publicitat
Política · 6 de Desembre de 2017. 12:07h.

Esquerra barra el pas a Puigdemont

Marta Rovira deixa clar que Junqueras "és el millor candidat per liderar la República"

Esquerra barra el pas a Puigdemont

Junqueras i Puigdemont, en una foto d'arxiu

Esquerra no sembla disposada a cedir la presidència de la Generalitat a Carles Puigdemont en cas de guanyar les eleccions del pròxim 21 de desembre. La secretària general d'Esquerra, Marta Rovira, ha deixat clar en un míting electoral a Tàrrega que Oriol Junqueras és "el millor candidat" per presidir la Generalitat.

Rovira creu que han deixat el líder d'ERC en presó preventiva perquè "li tenen por", perquè "saben que és el millor candidat per liderar la República". "Perquè saben que ERC és garantia de construir la República per a tothom", ha reblat.

La candidata republicana ha defensat que ells són "la garantia de ser els més fidels als mandats democràtics que ens donen els ciutadans i si no mireu on tenim el nostre candidat per ser fidel al mandat democràtic".

"Som garantia -ha afegit- de ser fidels als mandats democràtics que elabora el Parlament. Per tot això, perquè Esquerra és aquesta garantia ens volen abatuts, ens volen cansats, ens volen afeblits, ens volen ploramiques, ens volen acomplexats".

"Tenen una mala notícia: estem aquí dempeus i determinats a arribar fins al final. I ens hem marcat un objectiu: volem guanyar aquestes eleccions. Amb totes les lletres: guanyar! Sabem que ho podem fer", ha sentenciat.

Finalment, ha advertit que "el 21-D, o guanyem o ho arrasaran tot". "El primer que farem serà rehabilitar a l'Oriol Junqueras, i el segon és dir no a la repressió i al 155, i sí a la democràcia i a la República", ha conclòs.

12 Comentaris

Publicitat
#9 joan, manresa, 06/12/2017 - 17:17

El Casal,17,11 h.--I sempre lo matej..," Partiditis".Sr.Marta,¿Quina Republica...???La seva..??..,millor primer aconseguir ser un Estat Independent,després ya decidirem com volem ser..,si Republica Democratica,sí Popular ,sí Constituyent ,Revolucionaria o potser "bananera" .Primer tornin a tocar de peus a terra.Cat,ya no tornará a ser la que er

#8 Ull al Mabre, La Ràpita, 06/12/2017 - 15:31

Ni Puigdemont, ni Junqueras ni la Rovira... PATACÓ FOR PRESIDENT!!
(I mítings dalt de dos caixes d’aigua, jajaja)

#7 Dilema gros i brut, Chez Titole, 06/12/2017 - 14:55

Aixó no pot acabar be de cap manera. Els indepes foragitadors d'empreses ara tenen una feina més urgent: veure quin dels dos lìders (?) ha de fotre el camp i dejar pas lliure a l'altre. és clar que la maniobra del pelut els ha descolocat. Ja veurem què farà en Polifemo des de la cangrí-

#6 Leonidas , Santa Coloma, 06/12/2017 - 14:53

Aqui los unicos que vamos a decidir quien va a gobernar Cataluña somos los ciudadanos de Cataluña, ni los dictatoriales antidemocraticos del 155 ni los independentistas rupturistas.

#5 Ciudadano X, Barçalunya Qatar Foundation, 06/12/2017 - 13:34

También es el mejor para liderar la galaxia... bueno, sólo hay que aplicarlo, como la república catalana, pero puestos a soñar y a engañar a la gente, mejor apuntar lo más alto posible... Ya habrá tiempo de aspirar a menos, como liderar tu celda.