Publicitat
Política · 12 d'Agost de 2015. 18:21h.

Esquerra, 'benvolent' amb els top manta

Amorós demana que s'aclareixen els fets de Salou, però no condemna la venda ambulant

Esquerra, 'benvolent' amb els top manta

Una imatge d'arxiu d'Oriol Amorós

Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) ha lamentat la mort del senegalès Mor Sylla aquest dimarts a Salou mentre fugia dels Mossos en una operació contra la venda ambulant i ha traslladat el condol a la família.

També ha demanat que s'investigui el cas per aclarir els fets que han desencadenat aquesta mort, i ha fet una crida al diàleg “per restablir la pau social, després que aquesta mort tràgica hagi desencadenat alguns aldarulls a Salou”.

El vicesecretari d'ERC, Oriol Amorós, ha afirmat que “com en tots els casos que, al voltant d'una actuació policial, es produeix una mort, comptem que hi haurà una investigació i que se n'informarà amb tota la transparència”.

“Ha estat un tràgic succés que revela el drama que viuen milers de ciutadans al nostre país: privats de drets civils per no tenir la ciutadania, sense opcions laborals dignes, castigats a perpetuar una vida al marge de la societat, indefensos davant el risc de ser deportats o internats al CIE, i convivint amb la incertesa diària i la pobresa extrema”, ha apuntat. 

En aquest sentit, Esquerra ha assenyalat que cal avançar cap a solucions que transformin les activitats de l'economia submergida en activitats laborals dins de l'economia formal. “Hem de fer tot el possible per garantir que no es repeteixi un drama similar”, ha conclòs Amorós.

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#19 EL CATALÀ EMPRENYAT, EL VALLES UN DE SOL NO DOS, 13/08/2015 - 14:06

EL TOT MANTA Que va morir participaba a la venta de roba material falsificado copias Aixo es delito De aqui quesvolgues escapar dels Mosos deEscuadra Cuan banentrar al pis a fer la seba feinaDosVecinos ban poguer veure con va caura sol estiraba Aixo Confirma lo que diuen els Mosos ques va tirar sol

#18 Telamarinera, Vilanova, 13/08/2015 - 12:18

Mañana en la cera de nuestros negocios una manta con los productos, no dar ticket con el preceptivo IVA, y no ingresar los Ss por las horas dedicadas a la manta.

#16 altanto , Salou, 13/08/2015 - 10:53

Comerciants, atenció al vot. Mai a ERC.

#15 jan, granollers, 13/08/2015 - 10:01

A parte de lamentar la muerte de una persona, faltaría mas, ¿qué medidas concretas propone cómo miembro de la candidatura Junts pel Sí en caso de que gobiernen? Supongo que ya lo habrán acordado con CDC, ya que son la misma opción y figurará en su programa común ¿no?

#15.1 Patumm, Sant Patumet, 13/08/2015 - 20:15

Programa Electoral? Q es eso? Todo se arregla con indapandansia !!

#14 Maresmenc, Un dels 30 pobles, 13/08/2015 - 09:45

Es ben veritat que ERC va a la deriva, quina falta de criteri. Però vaja els d'ERC sembla han estat així i ara amb la colla de psudoperroflautes que tenen encara més. Cada dia tenen menys espai de discurs polític, hi han altres opcions d'esquerres, hi han altres opcions independents.. ells ja NO!!