Publicitat
Política · 16 de Desembre de 2014. 08:14h.

Esquerra cedeix a la pressió mediàtica

Marta Rovira admet que han afluixat amb els Pressupostos per "l'opinió pública"

Esquerra cedeix a la pressió mediàtica

Portada de La Vanguardia de dissabte

Esquerra ha cedit a la pressió mediàtica d'aquest cap de setmana i ha decidit no presentar esmena a la totalitat als pressupostos del 2015. “Hi havia moltíssima pressió a l'entorn d'ERC”, ha reconegut la secretaria general del partit, Marta Rovira.

El Govern, a través d’un document de treball intern filtrat a La Vanguardia, que va publicar dissabte passat, va advertir Esquerra que algunes inversions i l'extra dels funcionaris perillen si no hi ha pressupostos. TV3 també va difondre el mateix document en el Telenotícies migdia de dissabte.

Rovira, en declaracions a RAC-1, ha manifestat que “com que tothom interpretava que presentariem esmena a la totalitat... doncs fem un gest perquè ningú entengui que això és un obstacle, o un trencament de negociacions, que no volem acordar políticament el que ha de passar en el nostre país”.

La número dos d’Esquerra ha expressat que “hi havia un cert posicionament en l'opinió pública de que un esmena a la totalitat i que dimecres es tombin els pressupostos era un obstacle que generava distanciament entre CIU i ERC”.

Tanmateix, ha assenyalat que “si els pressupostos continuen aíxí és impossible que li donem l'acord”. “No en volem aprovar cap d'autonòmics, ni aquests”, ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#6 Siguem seriosos, cony!, Girona, 16/12/2014 - 16:45

Si volien presentar una esmena total per que no quadraven i eren un nyap, com pot ser que de cop i volta els pressupostos ya no son tant dolents?. Les pressions mediàtiques no alteren en absolut els nyaps. Els números son el que son i prou.

#5 iñigo, bi, 16/12/2014 - 11:36

Esquerra cede ante una presión mediática de unos medios financiados con 340 millones por el poder. Lo siento, pero esto no es una democracia. Es una democracia ful, un matrix donde todos están agarrados por el bolsillo. Es una pena... ¿Cómo desarmar esta vergüenza?

#4 Juas, juas City, 16/12/2014 - 10:38

Por supuesto que CiU y ERC llegarán a un acuerdo... Todo el mundo sabe que la derecha española siempre acaba entendiéndose con la derecha catalana

#3 Pere Pagès, CAT ÉS MOOLT DIFERENT, OI?, 16/12/2014 - 10:04

ERC muerde el anzuelo de CIU, y no es la primera ni la última vez. Eso muestra lo falso y oportunista que es ERC, y lo interesado y egoista que es CIU. Estos NO pueden gobernar...!

#2 Luis, BCN, 16/12/2014 - 09:24

Hhaha que va, que va. Si han cedido es porque:
1. Sino mo habrán elecciones antes de 2016 y puede que pierdan fuelle hasta entonces.
2. Porque quedarían como unos irresponsables políticos y la gente se daría cuenta de que esta gente no puede gobernar.