Publicitat
Política · 17 d'Abril de 2017. 19:17h.

Esquerra cessa el seu assessor tres dies després de les amenaces

Quan el PPC ha denunciat els fets

Esquerra cessa el seu assessor tres dies després de les amenaces

Carles Feiner

Esquerra Republicana ha cessat “de totes les seves responsabilitats amb efectes immediats” el seu assessor de Comerç a la Diputació de Barcelona, Carles Feiner, tres dies després que utilitzés el seu perfil de Facebook per amenaçar el director d'Estudis del PPC i membre fundador de SCC, Juan Arza, amb “arrancar-li el cap”.

“Les seves manifestacions són del tot incompatibles amb el projecte polític d'Esquerra. Esquerra defensa una República de dones i homes lliures fonamentada en el respecte i les amenaces no hi poden tenir cabuda”, ha assegurat la formació en un comunicat.

El fins ara càrrec de confiança d'ERC va afirmar aquest 14 d'abril que “quan siguem independents haurem de gestionar aquesta realitat generosament”, alhora que afegia que “si algun dia se me'n va la pinça i li arrenco el cap a un d'aquests fills de puta ningú no pensi que la cosa és gratuïta”. “Han fet oposicions per ser hostiats massa vegades”, concloïa Feiner.

Per la seva banda, el president del grup del PPC a la Diputació de Barcelona, Manuel Reyes, ha afirmat que “no es pot tolerar que es realitzin actes com aquests, danyant la imatge de la Diputació de Barcelona i creant un clima d’odi i violència”.

18 Comentaris

Publicitat
#22 Mesetario, Meseta, 18/04/2017 - 12:47

Este menda es tan inteligente que se supone va a perder sus 5000 € al mes por una amenaza con la que no consigue nada. No parece capacitado para asesorar nada.
Típico prucessista que ha estado ganando una pasta Gansa por tocarse el nardo.

#20 Remedios, Reus, 18/04/2017 - 06:14

La mejor terapia para un sujeto así es pasar tres días en cualquiera de los cuarteles de la Legión. Seguro que lo sanan.

#19 Pregunto jo, Girona, 18/04/2017 - 06:00

Afectara aquest fet al pacte que ja te en junqui i la vicepresidenta del govern, la sra. Sáenz de Santamaría ??

#18 Pan con tomate y jamón Ibérico, No hay barretina para este..., 18/04/2017 - 00:34

Pues aunque no hayais puesto mi comentario anterior; éste individuo es muy feo, lo deben tener para acojonar a los "unionistas". Y mira que en la Cataluña profunda hay personajes extraños, pues a este lo han sacado como mínimo de "La Tierra Media" de Tolkien.

#17 Lo Joanot, Tarrega, 18/04/2017 - 00:29

Si ERC tiene que cesar a sus politicos que hacen este tipo de declaraciones/amenazas se quedan sin nadie.
La revolucio dels somriures i del pillatge.