Publicitat
Política · 14 de Setembre de 2009. 09:12h.

Esquerra creu que la consulta "s'estendrà com una taca d'oli"

“Arenys de Munt ha donat un exemple del que cal fer a partir d'ara”

Esquerra creu que la consulta "s'estendrà com una taca d'oli"

Tardà i Bertran després de fer el recompte

El president d’Esquerra, Joan Puigcercós, ha felicitat al poble d’Arenys de Munt per haver aconseguit celebrar la consulta sobre la independència de Catalunya. “Ha estat la festa de la democràcia” ha declarat, “Arenys de Munt ha donat un exemple del que cal fer a partir d'ara”. És més, Puigcercós ha vaticinat que la consulta d’Arenys “s’estendrà com una taca d’oli”.

Pel que fa tant al resultat com especialment la participació en la consulta, Esquerra la valora molt positivament. “Amb aquesta participació” ha dit el portaveu nacional d’Esquerra, Ignasi Llorente, “ha quedat demostrat que estan equivocats  aquells que insisteixen en dir que aquests temes no interessen a ningú”, recordant que la participació ha superat altres comicis oficials.

El president d’Esquerra ha participat en el dinar que ha organitzat el partit a Arenys, com un acte més del que ha estat una jornada festiva. També han assistit, entre altres dirigents d’Esquerra, la portaveu al Parlament, Anna Simó i el diputat al Congrés, Joan Tardà.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#15 Toni, BCN, 14/09/2009 - 20:48

L'únic que aconseguireu que s'estengui com una taca d'oli és l'odi d'un cantó i de l'altre, canalles esboixarrats.

#14 Uno más, De aqui, 14/09/2009 - 17:27

En el video de intereconomia se demuestra el ejemplo PATETICO que ha dado el independentismo, el catalanismo es otra versión de humor, entre humor y verguenza ajena, creo que tiene futuro.

#13 Jesús, El Prat, 14/09/2009 - 17:16

Molt be, pero qui pagara aquesta publicitat partidista?

#12 TT, Barcelona, 14/09/2009 - 14:46

Pere Prats (Sants), invalidat el cens d'Arenys, quin proposa. El de socis del RACC potser? Quin nivell! Pot canviar nivell per feixisme. És més ajustat a la seva proposta.

#11 TT, Barcelona, 14/09/2009 - 14:38

Pau (St.Cugat), si la consulta hagués estat vinculant, el PSOE (inclogui PSC) i el PP haguessin fet campanya (multimilionària) pel "no". Serien molts altres paràmetres a valorar. Especuli el que vulgui, però suggereixo no oblidar la realitat.