Publicitat
Política · 30 d'Octubre de 2009. 09:08h.

Esquerra denuncia compra de periodistes

Puigcercós diu que "nosaltres no financem opinadors perquè parlin bé de nosaltres"

El president d'Esquerra, Joan Puigcercós, ha manifestat en una entrevista a l'Oracle de Catalunya Ràdio que "amb els diners públics que rebem els partits polítics, amb això és suficient" per finançar-se. "Tenim una carta financera, la nostra gent sufraga el partit", ha recordat.

També ha explicat que "la direcció es va trobar un forat de 700 milions de pessetes". "Vam renegociar els interessos, no se'ns va condonar el deute com va dir Felip Puig", ha dit, a més d'apuntar que "si un partit té despesa fins l'infinit és perquè estira més el braç que la màniga".

En aquest sentit, ha denunciat que "nosaltres no posem anuncis a La Vanguardia, perquè no els podem pagar i perquè vam decidir no fer-ho". "Sap que no fem nosaltres? no financem opinadors perquè parlin bé de nosaltres", ha sentenciat.

Puigcercós, en una imatge d'arxiu
Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#24 Opti, Barcelona, 31/10/2009 - 12:56

Ruli (Bcn) tira enrere en el momtent qu va ser dita aquesta frase, i pot ser t'enteris del seu signigicat. Cada cosa al seu lloc.

#23 Ruli, Bcn, 31/10/2009 - 11:54

La Sociovergencia: Memòries del President Pujol recent publicades. Sobre la pàgina 20, quan Pujol entra a Palau es dirigeix a la seva mà dreta Lluís Prenafeta i li diu, cito textualment del llibre: "Lluís, la Generalitat som tu i jo

#22 marc, mataro, 31/10/2009 - 11:39

emili els carrecs paguen un tant per cent que es lleven del seu sou i aquests carrecs han estat triats amb els vots de la gent, jo m'estimo mes aixo que els xecs que reben la resta de partits

#21 Francesc, Terrassa, 30/10/2009 - 19:40

Sí, és cert, nosaltres amb els nostres impostos financem ERC a través de les quotes dels altscàrrecs, però també financem a tots els altres partits, des del PP fins a C\\\'s, passant pel PSC, CiU i ICV. Prefereixo mil vegades més invertir en ERC...

#20 emili, Badalona, 30/10/2009 - 17:49

ELs càrrecs públics d'Esquerra passen un tant per cent del sou al partit ... en fi .. qui paga els sous del càrrecs púbilcs d'Esquerra ? Tan sí com no resulta que som tots plegats qui financem a Esquerra. Això és ètic , Sr. Puigcercós ?