Publicitat
Política · 11 de Febrer de 2015. 21:53h.

Esquerra enterra el 'portabellisme’

Els republicans aproven la llista de partit per a les eleccions municipals a Barcelona

Esquerra enterra el 'portabellisme’

Una imatge d'arxiu de Portabella amb Jordi Hereu

ERC de Barcelona ha aprovat aquest dimecres en el Congrés Regional la llista de partit per a les eleccions municipals a la ciutat de Barcelona. La llista, encapçalada per Alfred Bosch, incorpora als llocs 2, 3 i 4 a persones que han estat Consellers de Districte d’ERC.

D’aquesta manera, els republicans han volgut posar en valor a aquelles persones que es coneixen la realitat dels barris de Barcelona, "les que estan més en contacte amb la gent", han afirmat.

Bosch ha assegurat que “aquest és un equip de gent pencaire, que ha picat pedra, són patriotes de barri amb grans capacitats professionals i que, a més a més, han trepitjat molt Barcelona”.

D’altra banda, l’alcaldable d’Esquerra ha incorporat a la seva llista totes les sensibilitats que es van expressar a les eleccions primàries del passat mes de juliol.

En aquets sentit, s’ha mostrat orgullós d’haver pogut forjar un equip “clarament independentista i d’esquerres” per fer de Barcelona capital de la República Catalana, una ciutat “que volem justa, pròspera i neta”, ha destacat.

Alfred Bosch ha deixat clar davant del Congrés Regional d’ERC-Barcelona quin és l’objectiu dels republicans en aquestes eleccions: “vèncer a les eleccions municipals per construir la Barcelona Republicana”.

També ha assenyalat que “el projecte d’ERC és integrador ja que suma a la majoria dels barcelonins i barcelonines, d’esquerres i independentistes”.  

Bosch ha defensat una Barcelona “justa, sense desigualtats, sense fractures socials entre barris”. El republicà ha afirmat que “no ens interessa la imatge d’una ciutat partida, és una realitat que volem combatre”.

Al mateix temps, l’alcaldable considera que “hem de fer una Barcelona d’èxit, pròspera, emprenedora, on el sector públic i privat cooperin”. “Només si l’èxit és compartit podem parlar d’èxit, nosaltres el farem compartit, buscarem l’èxit de Barcelona”, ha remarcat.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Carlos Gomez, Bcn, 13/02/2015 - 01:23

Pobre Portabella.
Tantos años haciendo de miñona para todo mientras salvaba a la patria, y ahora que se creen que va a tocar cuixa lo mandan al almacen a barrer y a coger los encargos.
Estos patriotas no tienen corazon, son unos desalmados.
Que se espere a llegar a Itaca a ver que hay de lo suyo.

#2 BEJOTA, BCN, 12/02/2015 - 17:27

Se ha desinflado el suflé" .
La ANC se siente ninguneada por las fuerzas secesionistas.
"Hay decepción entre los asociados, simpatizantes y colaboradores de la Asamblea",
afirman en un comunicado.

#1 Manolo, Barcelona, 12/02/2015 - 11:47

Admiro la capacidad de mantenerse en el Ayuntamiento del sr. Portabella

Yo de mayor siempre había querido ser como este pajarito

Paee lo que pase él siempre está comiendo de la sopa boba