Publicitat
Política · 31 d'Agost de 2010. 18:06h.

Esquerra es presenta com "gent honesta al Govern"

ERC difondrà el 'cas Palau' perquè "no tots som iguals"

Esquerra es presenta com "gent honesta al Govern"

Pere Vigo, d'Esquerra, president de la comissió d'investigació del 'cas Palau'

Esquerra posa en marxa la campanya Gent honesta al Govern per explicar la veritat sobre el cas Palau i les propostes del partit en matèria de regeneració democràtica, segons ha anunciat el secretari general d'Esquerra, Joan Ridao, que ha apuntat que la campanya no se centra "únicament en les vicissituds del cas Palau, sinó en explicar les conseqüències dels episodis de corrupció, ja que "si els partits s'enriqueixen de forma il·lícita, algú en paga les conseqüències". En aquest sentit, ha fet referència a l'encariment de l'obra pública, que augmenta el seu preu si les empreses constructores han de finançar després els partits. "A més de ser una pràctica poca ètica, ens consta diners a tots", ha criticat Ridao.

La campanya comptarà amb el president del partit, Joan Puigcercós, el secretari general i els membres d'Esquerra a la comissió d'investigació del cas Palau, que participaran en diferents actes per tot el territori català. En aquesta campanya Esquerra també vol explicar que és el que ha fet i farà per acabar amb el finançament irregular dels partits, com ser l'impulsora el 2005 de la reforma de la Llei de finançament de partits, que va posar límits a les donacions anònimes, o la Llei de la Sindicatura de Comptes. "La gent ha de saber que no tots som iguals, que n'hi ha que mai hem rebut donacions anònimes ni ens hem beneficiat de favors", ha afirmat el dirigent independentista.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 Cèlia Torrent, Barcelona, 02/09/2010 - 00:24

Potser els van gastar en campanyes electorals. Es veuen tan desesperats que no s'adonen que amb campanyes tan brutes encara s'ensorraran més del que ja ho estan. Estan caient tan baix que ni aixecar-se podran.

#9 Cèlia Torrent, Barcelona, 02/09/2010 - 00:22

Quin cinisme. Si l'únic argument que tenen per a presentar-se a les eleccions és anar en contra del primer partit de l'oposició, val més que pleguin, peró abans que justifiquin en què van gastar els diners que els va condonar la Caixa d'Estalvis.

#8 alaska, bcn, 01/09/2010 - 13:57

ERC ha de callar, les seves conselleries están plenes de xanxulleros i només fan coses pels amiguets!!!!
Fora ERC del govern ja!!!!!!!

#7 degradat, rambla santa monica, 01/09/2010 - 13:50

La campanya l'hauria de fer també el Sr. Eduard Voltes, secretari de cultura, per explicar com s'inflen a subvencions els grups empresarias amics, que després colaboren amb els partits.

#6 josep, ., 01/09/2010 - 02:08

Gran currículum el d'aquest personatge, sap de tot però no té ni punyetera idea de res. Vaja el més interessant és que es va doctorar com a professor d'esquí, sempre patinant. A la teva edat aquesta tardor t'hauràs de buscar feina, que trist no?