Publicitat
Política · 24 de Novembre de 2020. 09:51h.

Esquerra fa pinya contra l'ajornament electoral

"No tenim cap mena de criteri objectiu per poder generar dubtes"

Esquerra fa pinya contra l'ajornament electoral

El conseller d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, Bernat Solé, ha assegurat en una entrevista al programa Més324 que el Govern no es planteja l'ajornament electoral malgrat que la portaveu Meritxell Budó manifestés divendres que "no sé si es podran celebrar".

Solé ha deixat clar que "avui no tenim cap mena de criteri objectiu per poder generar dubtes davant d'aquesta contesa electoral" i ha afirmat que "el Govern treballa des de fa molt de temps "perquè les eleccions siguin el 14-F".

També ha explicat que es garantirà el dret a vot a les persones confinades o contagiades perquè, segons ha explicat, "des del Govern engegarem una campanya per fomentar la modalitat del vot per correu". "Tothom qui ho vulgui, estigui confinat o no, podrà votar sense sortir de casa", ha avançat.

El titular de Relacions Institucionals ha explicat en aquest sentit que "hem rebut la confirmació de la JEC que totes les persones que ho vulguin podran sol·licitar el seu vot de manera telemàtica i que l'emissió del vot es podrà fer en el moment en què el funcionari de Correus porti la documentació a casa".

Finalment, Bernat Solé ha insistit que "hem de facilitar tot allò que estigui a les nostres mans perquè el ciutadà pugui optar pel vot per correu i la presència als col·legis electorals sigui la mínima".

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat