Publicitat
Política · 10 de Febrer de 2011. 09:58h.

Esquerra i Reagrupament pacten a Sant Just Desvern

Solidaritat Catalana declina integrar-se en la coalició

Esquerra i Reagrupament pacten a Sant Just Desvern

Carretero, en una reunió d'ERC, anys enrere

Les respectives formacions de Sant Just Desvern d’Esquerra i de Reagrupament han arribat a un acord per presentar una proposta conjunta per a les properes eleccions municipals del 22 de maig. Totes dues organitzacions han consultat a la seva militància i han rebut el vist-i-plau per detallar aquest acord durant el mes de febrer.

La voluntat de totes dues formacions ha estat la "d’aglutinar totes les forces independentistes del poble, organitzant una candidatura unitària que inclogui el màxim nombre de persones, grups i entitats que vulguin treballar per millorar Sant Just des d'una vessant nacional i centrada en la independència".

Per aquesta raó l’acord inclourà Esquerra, Reagrupament i els independents que desitgin sumar-se al projecte. En aquest sentit, també s’han mantingut converses amb Solidaritat Catalana per la Independència per intentar apropar postures. Solidaritat, però, ha declinat integrar-se en aquesta coalició.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 anna Companys, Sant Just Desvern, 11/02/2011 - 14:16

Je,je je, quina gràcia!!!!!!!!!!!, fa dos dies es tiraven els plats pel cap i ara aniran juntents, quanta mediocritat que hi ha.

#8 Paca, Sils, 10/02/2011 - 20:43

Veig que digueu Desvern, i en canvi digueu d'Esquerra, perqué?, és d'Esvern o és Desquerra?.

#7 JoanMarti, Abrera, 10/02/2011 - 15:22

A la tardor hi ha congres a ERC per escollir una nova direccio, potser Rcat ho antes aixi i veu que hi ha futur, ERC seguira sen el pal de paller del independentisme es vulgui o no, Si caura pel seu propi pes, que no es gaire.

#6 Ricard, St. Sadurní, 10/02/2011 - 14:59

Esquerra i Reagrupament és la suma de perdedors.
I no entenc als de Reagrupament. Ha canviat alguna cosa a Esquerra per anar-hi de braçet?

#5 Pere, Barcelona, 10/02/2011 - 12:03

Laporta?, qui és?