Publicitat
Política · 20 d'Agost de 2010. 19:40h.

Esquerra, "incrèdula" davant les promeses del PSOE de salvar l'Estatut

Simó diu que en el Govern de Zapatero "han engegat la màquina de fer fum"

Esquerra, "incrèdula" davant les promeses del PSOE de salvar l'Estatut

Anna Simó, a la Universitat Catalana d'Estiu. (Foto: ACN)

La portaveu d'Esquerra, Anna Simó, s'ha mostrat molt "incrèdula" davant l'anunci de la vicepresidenta del Govern estatal, María Teresa Fernández de la Vega, de prendre mesures per superar la sentència de l'Estatut. "Han engegat la màquina de fer fum", ha dit Simó. Segons la dirigent republicana, l'anunci de l'executiu de Zapatero és "imprecís" i "virtual".

Simó ha afegit que les paraules de la vicepresidenta del Govern estatal responen a una necessitat de "guanyar temps i quedar bé amb els quatre federalistes que encara queden a Catalunya i els quatre autonomistes que pensen que encara es pot esgarrapar alguna cosa de l'Estatut".

"La mateixa De la Vega ha explicat que ho faran respectant la sentència", i els apartats interpretatius d'aquesta "lapiden l'Estatut". Simó ha donat per "morta" la via estatutària i ha afegit que el Govern estatal només es mourà quan hi hagi una majoria social que camini "amb serenor i fermesa" cap a la independència de Catalunya.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Vicenç Ramoneda i Ullar, Sentmenat, 21/08/2010 - 10:46

Esquerra encara vol salvar l'estatutet?

#1 Ana Simona, Tarragona, 21/08/2010 - 01:17

L'Anitona avui no creu en el PSOE ?, desprès que ens en han donat per tots costats, com a salvadors de Catalunya i catalans, que be s'apesebra un i una en el poder, eh Anitona?