Publicitat
Política · 16 de Desembre de 2014. 18:41h.

Esquerra insta Mas a comparèixer “a iniciativa pròpia”

Els republicans han votat en contra de la seva compareixença a la comissió del frau fiscal

El portaveu adjunt del grup parlamentari d’ERC, Oriol Amorós, ha instat al president de la Generalitat, Artur Mas, a comparèixer “a voluntat pròpia” al Parlament per tractar sobre el cas Pujol.

Una petició que es produeix després que Esquerra votés, juntament amb CiU, en contra de la petició de compareixença de Mas a la comissió d’investigació sobre frau i evasió fiscals i corrupció política.

Amorós ha apuntat que “el president de la Generalitat es va comprometre en un ple del Parlament a comparèixer a les comissions que fessin falta del Parlament de Catalunya, i l’instem una vegada més a que sigui ell qui prengui la iniciativa”.

“Al nostre entendre que ho faci a la comissió d’Afers Institucionals també és una via vàlida, i per tant el que li demanem és que faci honor al seu compromís”, ha subratllat.

El diputat dels republicans ha assenyalat que “entenem que la figura del president és preferible que ho faci a voluntat pròpia i li demanem que sigui coherent amb les seves paraules”. 

Oriol Amorós fent declaracions als periodistes al Parlament
Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#3 Pepet, Sabadell, 16/12/2014 - 22:56

Ho podien haver fet i no ho han fet, sempre en contra de que Mas sigui cridat per la Comissió i ara aquest d'ERC, diu que ho faci per iniciativa propia! Doncs que l'esperin asseguts! Quina cara que tenen aquesta gent! i encara diuen que són d'esquerres i van contra la corrupció.

#2 Joan, BCN, 16/12/2014 - 21:44

Cal tenir molta barra per dir el que diu el diputat Oriol Amorós, vol que els demès facin el que ell i el seu grup ERC no volen fer, que Artur Mas comparegui. Quina barra, bé la normal en qualsevol polític