Publicitat
Política · 21 de Març de 2022. 16:27h.

Esquerra no fa cas de Junts

Rufián ni dimitirà ni donarà explicacions

Esquerra no fa cas de Junts

La secretària general adjunta d'ERC i portaveu del partit, Marta Vilalta, ha rebutjat la proposta de Junts per Catalunya perquè el portaveu republicà al Congrés Gabriel Rufián comparegui en comissió al Parlament.

Junts va demanar la compareixença de Rufián després que donés veracitat a suposats contactes del cap de l'oficina de l'expresident de la Generalitat Carles Puigdemont, Josep Lluís Alay, amb el govern rus; però Vilalta ha assegurat que Rufián "no ha de venir a donar cap explicació al Parlament".

La dirigent republicana, de fet, ha advertit que "no fa cap bé a l'independentisme cap flirteig amb Rússia" i ha defensat que les aliances internacionals s'han de fer "en base a uns principis fonamentals" com el respecte als Drets Humans.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Marcial Heredia, en el Circo me colé, 21/03/2022 - 18:26

El asunto es tan intrincado, que tendría que ir al Parlament a dar explicaciones el mismísimo Putin.

#1 Marc de Vich, Vich, 21/03/2022 - 18:23

Lo que planteó el Tardà en 24TVE, en español, es que ellos se metían con la derecha catalana, a cambio de que, en el redactado de la nueva ley de memoria histórica, los jueces estuvieran desautorizados para juzgar los sucesos del procés, ni más ni menos, e incluso dijo que las leyes que se aplican son antidemocráticas, y se quedó tan pancho é