Publicitat
Política · 1 de Desembre de 2008. 13:37h.

Esquerra no perdona

Ni Carod ni Puigcercós en l'homenatge a Maragall

Esquerra no perdona

Pasqual Maragall, amb alguns dels convidats al seu homenatge

La presentació de les memòries de Pasqual Maragall -presentat per Gemma Nierga- ha aplegat una bona part de la classe política i dirigent del país dels últims anys a més de nombrosos consellers d'ara i d'abans. A més de José Montilla i Ernest Maragall; Joan Rangel, Jordi Hereu, Joan Saura, Antoni Castells, Montserrat Tura, Marina Geli, però en canvi no hi eren els dos actuals ministres del PSC: Carme Chacón i Celestino Corbacho.

Convergència ha estat representada per Artur Mas -amb el que va tenir la topada del 3%-, Unió per la portaveu del partit, Joana Ortega, i Jordi Casas i el PP de Catalunya per Alícia Sánchez Camacho. Entre els socialistes hi havia també el president del PSC, Isidre Molas; el portaveu, Miquel Iceta; i el secretari d'organització, José Zaragoza; mentre que Esquerra només ha enviat la portaveu parlamentària, Anna Simó. No hi eren ni l'actual vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, al que va cessar després del polèmic viatge a Perpinyà; ni el seu successor al partit, Joan Puigcercós.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 joan, manresa, 01/12/2008 - 17:37

Freda rebuda a l'arribada i...,a la marchada,ni paraula...El Sr.Montilla anar marchant alradera fent l'espelma i segurament amb la boca seca...Quin paper...ERC tobu que ha fet lo correcte,ni més ni menys.Las rauxas del Sr.Maragall les van pagar ells..

#12 nocilleta, Montràs, 01/12/2008 - 17:31

Mira Hug si t'agrada la nocilleta te la fots, peró no ens la facis empassar, ostres!

#11 hug, Bagur, 01/12/2008 - 17:26

Ha fet molt bé ERC de no anar a riure-li les gràcies a aquest home que ens va fer fora del govern, després q el varem anomenar president. El nostre president, el que val per nacionalista català, es en Montilla.

#10 Jordi, Teià, 01/12/2008 - 17:22

Romeu (Suria), això m'imagino que t'ho han explicat, no? I tu, òbviament, ho repeteixes com un lloro.
A la vida s'han de contrastar les coses. En cas contrari, es corre el risc de fer el ridícul. Consideres que Carod i Puigcercós han fet bé?

#9 Romeu, Suria, 01/12/2008 - 16:15

Mira Jordi (Teia) per "talla" la que va demostrar en Mas el dia que va plegar de conseller, quan va dir allo de "ja es trobaran els papers damunta la taula". Al menys altres consellers de CIU van ser mes senyors que ell.