Publicitat
Política · 4 de Gener de 2010. 15:17h.

Esquerra no vol "ni màrtirs ni messies"

CiU afirma que "el que el país necessita són apostes sòlides"

Esquerra no vol "ni màrtirs ni messies"

Laporta i Puigcercós, en una imatge d'arxiu

Tots els partits polítics de l'arc parlamentari català han reaccionat a les intencions de Joan Laporta de presentar-se a les properes eleccions amb un partit nou. Joan Ridao, secretari general d'Esquerra, ha assegurat que "sobretot la política demana treball i molta humilitat. Això vol dir que crec que la política no necessita ni redentors ni màrtirs ni messies, sino gent que s'hi dediqui en cos i ànima a servir l'interès general".

El diputat de Convergència i Unió, Josep Rull, ha indicat que "el país el que necessita són apostes sòlides, constructives, congruents i amb capacitat real de transformar i de reconduir el país".

Per la seva banda, el socialista Miquel Iceta ha obert els braços a l'arribada de Laporta a la política. "Davant d'un ciutadà que diu que es vol presentar a les eleccions només puc expresar el meu respecte i per tant gairebé sortiria a dir-li: benvingut al club", ha afirmat el vicesecretari del PSC.

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha manifestat que "si al senyor Laporta li agrada el voler estar en política el primer que hauria de fer és deixar la presidència. Crec que el senyor Laporta ha estat utilitzant la presidència del Barça per fer una promoció política que no li correspon".

I el portaveu de Ciutadans, Jordi Cañas, ha comparat Laporta amb Jesús Gil y Gil o Silvio Berlusconi. "Aquest tipus de comportaments de populisme de tarannà totalitari no es bo que s'incorporin a la política catalana", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 pep, manresa, 06/01/2010 - 09:31

Alcampelló, preocupa't d'Espanya que és el teu país i del Madrid que és el teu equip de futbol i deixa estar al Barça i Catalunya en pau.
Quan et paguen per venir aquí a intoxicar?
Asufre, asufre, esto huele a asufre...

#10 Alcampelló, Barcelona, 05/01/2010 - 17:13

Totalmente de acuerdo con CIUTADANS. Los políticos separatistas de ego hipertrofiado, como Laporta, es lo que menos que necesita Catalunya para funcionar bien. Los caudillos identitarios traen siempre malos vientos.

#9 bmjvalles, Terrassa, 05/01/2010 - 13:50

Tenen gelos, però no cal posar-se així, en Laporta és una mena d'humor més Mortadelo i Filemón, i en Carod és més Charly Rivel, però al circ de la política tots els pallassos hi són benvinguts.

#8 Mr X, bcn, 05/01/2010 - 03:06

Vicent (llíria), tu ho has dit: si canvia les maneres pot ser un bon candidat. A Catalunya molesten molt les maneres amb regust populista, així que si sap evitar aquestes puntuals anades d'olla encara podrà dir alguna cosa en poítica.

#7 Jordi, Barcelona, 05/01/2010 - 00:20

I és evident pels seus fets que, per Esquerra, Ridao i Puigcercós, l'APOSTA SÒLIDA es diu JOSÉ MONTILLA...