Publicitat
Política · 1 de Febrer de 2018. 21:10h.

Esquerra passa la pilota a JxCat

Marta Rovira reclama una “fórmula per fer efectiva la investidura de Carles Puigdemont”

Esquerra passa la pilota a JxCat

Marta Rovira

La secretària general d’Esquerra, Marta Rovira, ha afirmat que està “a l’espera” que Junts per Catalunya els presenti una “fórmula per fer efectiva la investidura de Carles Puigdemont” La número dos dels republicans ho ha dit en una entrevista a l’ACN, on ha destacat que es necessita “una estratègia sòlida” i “sense improvisacions”.

Rovira ha explicat que “JxCat ens diu que té una fórmula pensada, estem a l’espera que ens la pugui presentar amb tots els detalls i a partir que la tinguem, de seguida ens posarem a treballar incansablement perquè la investidura sigui possible, real i efectiva”.

“Una investidura hauria de respondre què farem un minut després de la votació. Es podran nomenar consellers, signar decrets, constituir un Govern? Estem esperant que JxCat ens expliqui quina és aquesta formula per fer aquesta investidura de Puigdemont amb tots els drets i garanties”, ha manifestat.

La secretària general d’ERC ha subratllat, en tot cas, que “el que tenim a favor és que el temps el controla el Parlament”.“La manera d’aconseguir fites exitoses és quan es planifiquen, quan es tracen estratègies sòlides, per tant, cal que anem a repetir aquells moments exitosos que hem tingut la passada legislatura”, ha sentenciat Rovira.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 pepe.----, andorra, 02/02/2018 - 15:40

Y a esta pq no le recuerdan nunca q su abuelo era alcalde durante el franquismo? q pasa? q si eres separata o socialista tienes bula? Pq capacidades esta esta señora donde esta? Q ha hecho esta señora en su vida para merecer el lugar donde esta?

#5 Barretina a rosca, Black hole, 02/02/2018 - 13:16

Hombre! Marteta la carlista ha reaparecido.

!El caballo de Atila calbaga de nuevo¡

#4 Montserrat, Barcelona, 02/02/2018 - 09:40

Ha resucitat aquesta pànfila? o es la "doble"? perque aquesta ja no repeteix com un lloro alló del "mandat democràtic". Es penosa, fins i tot el fanatisme li fa apareixer amb un jersei groc... suposo que serà la vestimenta que portarà d'aqui a uns dies quan passi pel jutjat a Madrid...i d'allà cap a presó que hi falta gent i ja l'esperen.

#3 Calígula, Girona, 01/02/2018 - 22:49

Bla bla bla, pero que estás diciendo? No ves que ya te falta poco para estar en el penal, allí podrás dar estos discursos para memos a tus compañeras de celda. Ah por cierto se te ha cagado una paloma en la solapa

#2 Luigi., Barcino, 01/02/2018 - 21:50

Lo que pide Rovira es como decirle, en lenguaje coloquial: cuando las ranas crien pelo.