Publicitat
Política · 18 de Gener de 2014. 15:51h.

Esquerra posa com a exemple Libèria

Lluís Salvadó recorda que al país africà “es va poder votar”

Esquerra posa com a exemple Libèria

Lluís Salvadó, durant la roda de premsa

El secretari general adjunt d’Esquerra, Lluís Salvadó, ha comparat Catalunya amb Libèria. En aquest sentit ha recordat que al país africà “es va poder votar” i també “a Puerto Rico. S’ha votat en 32 ocasions arreu del món pel dret a decidir”.

ERC ha iniciat una campanya pels indecisos que es desenvoluparà al àrea metropolitana de Barcelona amb més de 400 actes. Pel partit aquesta campanya “és la més transcendent” de tota la història de la formació.

Salvadó ha recordat que “les enquestes diuen que un  54% es decanta pel sí, tot i que un 74% de la població dona suport a la consulta. Volem adreçar la campanya a aquest tant per cent d’indecisos”.

També ha dit que per convèncer els indecisos s’han de desmuntar “les incerteses del nostre adversari, del Govern Espanyol i les formacions polítiques del no”.

El dirigent d’ERC ha remarcat que “es va votar a Libèria a l’Àfrica, al 2012 a Puerto Rico, s´ha votat en 32 ocasions arreu del món pel dret a decidir, per tant es impossible que el Estat Espanyol dins del context de la UE pugui prohibir la celebració de la consulta”.

Publicitat
Publicitat

44 Comentaris

Publicitat
#34 alicantino, alicante ESPAÑA, 20/01/2014 - 13:22

Hombre bien mirado, el de la foto, o la de los hermanos carod que hay por aquí, es normal que miren hacia esos países, es que no desentonan en nada.

#33 morro, valencia, 20/01/2014 - 12:33

Hay que recordar que LIBERIA ayudo a los rebeldes sierra leoneses RUF que mataban a niños y mujeres y les cortaban las manos para no votar. Asi que ejemplo verdaderamente horrible.

#32 Fernandomartinez@@, bse, 20/01/2014 - 12:08

Pues el de ERC lo dice todo, se ha votado en Liberia , en Puerto Rico, pero no en Corcega, no en Lombardia, no en Baviera, todos miembros de la Unión Europea, (el caso de Escocia no es comparable al de Cataluña) ?no será por que la UE defiende la integridad territorial de los estados que la forman

#31 Jordi Romaguera, L´Hospitalet de Llobregat, 19/01/2014 - 18:01

Però perdoni Sr. Salvadó, que no sap vostè que Libèria és més democràtica que Espanya?. Fins i tot el futbolista George Whea, es va dedicar a la política. Vostè veu un futbolista espanyol que s´hi pugui dedicar?. Home!. Seriositat si us plau. Espero que Libèria no s´enfadin.

#30 Carolina, Aiguafreda, 19/01/2014 - 15:08

Mare meva!!! Amb Libèria!!!. Mireu com ha acabat aquest país!!! Clar que si també es volen emmirallar amb Kosovo (SI, amb Kosovo!!), ja es pot esperar qualsevol ximpleria de ERC. Deu meu senyor!!