Publicitat
Política · 12 d'Agost de 2011. 11:51h.

Esquerra posarà a prova CiU amb el CAT

Una resolució obligarà els partits a decidir si es deixa de multar els conductors que tapen la E

Esquerra posarà a prova CiU amb el CAT

Un CAT en una matrícula

L'ús del CAT es convertirà en objecte de discussió parlamentària a causa d'una proposta de resolució presentada per Esquerra al Parlament, que obligarà els partits polítics a decidir si es deixa de multar els conductors que tapen la E d'Espanya en les matrícules.

Segons informa ABC, el text presentat per Esquerra proposa que dur l'adhesiu CAT sobre la E de la matrícula no sigui objecte de sanció, "perquè no impedeix la identificació del vehicle, ni fa il·legible la matrícula".

En concret, ERC vol que es deixi d'aplicar a la comunitat catalana l'article 65.7 p) de la Llei sobre trànsit, circulació de vehicles de motor i seguretat viària, així com l'article 49 del reglament general de vehicles.

En aquest sentit, es proposa donar instruccions als Mossos d'Esquadra i les policies locals perquè deixin de sancionar aquests conductors. Així mateix, Esquerra suggereix que aquest adhesiu es col·loqui sobre la E dels cotxes oficials de tota la flota de vehicles de la Generalitat, així com en la de tots els ajuntaments i administracions públiques de Catalunya.

A més, la proposta recorda que el portaveu del Govern, Francesc Homs, va assegurar públicament que portar aquesta adhesiu no impedia la identificació del vehicle.

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#13 Pepitu, Barcelona, 15/08/2011 - 11:00

Amb la que està caient aquests de l'esquerra independentista tornen a perdre el temps en frusleries.

#12 Tomàs, Lleida, 14/08/2011 - 13:07

Per què ERC no va per aquesta proposta quan governava formant part del malaurat tripartit?

#11 FART DE FARSES, Barcelona, 13/08/2011 - 23:36

Us en recordeu les vegades que ERC va posar a `prova als socialistes quan els tristos tripartits...

#10 Josep Portero, Terrassa, 12/08/2011 - 21:28

A veure si s'enteren, el que proiposen es del tot il·legal, hi ha una llei que diu com han de er les matrícules i que no si pot pòsar res al damunt. Per altra banda, els agents de l'autoritat encarregats de la vigilància del trànsit (mossos) tenen l'obligació de denunciar les infracions.

#9 libertad y toma tres tv3, bcn, 12/08/2011 - 16:43

a cumplir las leyes y si no que dejen rotular como a la gente les de la gana ...... pero ahi se ve la incongruencia y la falta de calidad democratica de los ultracatalnitas ....... para unas cosas blanco y para otras negro .......

#9.1 fideli, rdnes, 12/08/2011 - 21:00

i? si no t'agrada te'n tornes a casa...