Publicitat
Política · 24 d'Octubre de 2011. 14:30h.

"Esquerra primer em va dir que sí i després que no"

El candidat 'frustrat' de Reagrupament recomana votar ERC o CIU per "evitar que certes forces puguin treure un diputat" a Girona

"Esquerra primer em va dir que sí i després que no"

Quim Torra, al bar de l'Ateneu

El candidat 'frustrat' de Reagrupament de la coalició entre Esquerra i Reagrupament per Girona, Quim Torra, ha assegurat que la formació que lidera Oriol Junqueras "va proposar-me ser cap de llista i al cap d'unes hores em van tornar a trucar per desproposar-m'ho".

En declaracions a e-notícies, el president de l'associació Sobirania i Justícia ha explicat que "semblava que el tema estava lligat i després va semblar que el tema no estava lligat. I la veritat és que si el tema no estava lligat, ni parlar-ne".

Sobre la candidata que ha escollit la coalició per ser la cap de llista per Girona, l'exalcadessa de Ripoll Teresa Jordà; Torra només ha manifestat que "qualsevol candidat nacionalista per mi és un bon candidat". "En aquesta demarcació l'objectiu és evitar que certes forces puguin treure un diputat, ja sigui votant Convergència com Esquerra-Sí", ha assenyalat.

"Els nacionalistas a banda d'enfadar-nos entre nosaltres, també caldira que tinguéssim clar un megaobjectiu, que és guanyar els no nacionalistes", ha afegit. Per últim, ha manifestat que "qualsevol intent d'unió indepdendentista és bo i qualsevol èxit nacionalista és bo".

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#10 Josep Fourier, Badalona, 04/11/2011 - 10:21

De qui és votaestelada.cat?

http://dequiesaquestdomini.blogspot.com

Per què no signen aquesta pàgina? Els fa vergonya? Ens volen engalipar? Traieu les vostres pròpies conclusions.

#9 CatdeMelb, East Brighton, 25/10/2011 - 10:59

Esquerra han perdut la credibilitat. I, malauradament, totes les forces independentistes han acabat confonent l?electorat i ningú sap on es troba. Si volem fer país, hem de fer pinya amb la formació més forta i estable que tenim ara. El més urgent és evitar que el PP obtingui majoria absoluta.

#8 Vota Estelada, Votaestelada.cat, 24/10/2011 - 21:17

Declaració per la Independència et convida a sumar-te a la campanya ?20N: Votem estelada o no votem www.votaestelada.cat (us adjuntem les paperetes de vot)? que vol enviar un missatge ciutadà al poble de Catalunya i als partits polítics catalans.

www.votaestelada.cat

#8.1 don PELAYO, España, 25/10/2011 - 00:11

Si, venga esteladas a tope, que hay muchos culos que limpiar y esos trapitos van muuuuuy bien.

#7 Joan, Barcelona, 24/10/2011 - 20:15

Carretero ha ben venut Reagrupament, quina pena quan els interessospersonals passen damunt dels del país!. Els independentistes no votarem aquesta llista d'ERC!

#6 josep rius, girona, 24/10/2011 - 18:54

Ho sento, però no em penso sentir culpable si surt un diputat del PP. No penso votar la Jordà perquè representa l'ERC que ens ha traït. O sigui, hauré de fer un vot en blanc o d'abstenció.