Publicitat
Política · 13 d'Abril de 2019. 10:40h.

Esquerra reconeix que la República no existeix

Ara propose un referèndum sobre la monarquia

Esquerra reconeix que la República no existeix

El número dos d'ERC a les eleccions generals, Gabriel Rufián, ha afirmat que el seu partit impulsarà aquesta propera legislatura dos referèndums, un autodeterminació a Catalunya, i l'altre a tot l'Estat sobre si els ciutadans volen la monarquia o una república.

Rufià ha assegurat que l'opció de realitzar aquest té el suport del 82% dels ciutadans de Catalunya i ha recordadp que el programa electoral d'ERC assenyala que una hipotètica república catalana "pot donar lloc a un revulsiu" que ajudi a crear les "circumstàncies favorables "perquè es posi en qüestió la monarquia i" afavoreixi la instauració de repúbliques a Espanya ".

"ERC aposta per abolició de la monarquia i la instauració de la república, la solidaritat amb totes les repúbliques que es vulguin constituir lliurement i evidentment per la república catalana, la construcció d'un país lliure i independent amb els drets per a tothom", afirma el programa.

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#17 Vlac, Barcelona, 14/04/2019 - 16:21

No creo que tus propuestas de referéndum tengan mucha aceptación. Pero un referéndum para prohibir los partidos independentistas, sería recibido en toda España con los brazos abiertos....

#16 Jaime, Valls, 14/04/2019 - 09:12

Entonces el.mosso tenía razón. Que le levanten el castigo inmediatamente.

#15 M. Pilar, Barcelona, 13/04/2019 - 20:11

Quina pena em dones homanet!!! Encara continueu amb la mateixa cançoneta. Avorriu a les ovelles!!! Per què insistiu en allo que s'ha demostrat que no és possible!!!

#14 Casandra, BARCELONA, 13/04/2019 - 19:40

Harto de ratafía, hace todas estas declaraciones que podrían resumirse en una: Tengo mucho que decir, cobro por ello. Mientras hablo parece que hago algo.
En fin, superando el esperpento y los límites de la realidad.

#13 Oriol, BCN, 13/04/2019 - 19:38

Tot això comença a ser una mica absurd. És clar que la República no existeix, perquè l'intent d'independència va fracassar, no cal ser gaire intel·ligent per veure-ho. La cosa és si volem que la República Catalana arribi a existir, o no.