Publicitat
Política · 4 de Setembre de 2010. 19:54h.

Esquerra s'aboca en els gitanos de França

Joan Tardà es manifesta davant del consulat francès

Esquerra s'aboca en els gitanos de França

Tardà, amb les gitanos de França

El diputat d’Esquerra al Congrés Joan Tardà ha participat a la concentració convocada per diverses entitats catalanes davant del consolat de França a Barcelona per denunciar les deportacions de ciutadans romanesos d’ètnia gitana.

En aquest context, ha anunciat que la setmana vinent Esquerra presentarà a la junta de portaveus del Congrés de Diputats "un escrit de solidaritat amb el poble gitano i de condemna de les deportacions, per tal que sigui assumit per la resta de grups parlamentaris".

Una vegada acceptat, "el document s’ha de convertir en una declaració institucional, fet que permetria que fos llegit solemnement durant el transcurs de la sessió plenària". Segons ha declarat Tardà, "si no parem els peus a aquestes maneres de fer de la dreta, tant se val francesa com espanyola, d’aquí a pocs anys, com a societat democràtica, no ens reconeixerem. Hi ha qui no ha après res de la història d’Europa del segle XX", ha apuntat.

El diputat independentista també ha anunciat que el grup parlamentari s’adreçarà al ministre d’Exteriors Moratinos a fi i efecte de conèixer quina resposta té prevista l’executiu "davant el comportament del govern francès, atenent a la singularitat del fet que milers de ciutadans de l’estat espanyol formin part del poble gitano".

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 Ampordanet, Amp0rda, 06/09/2010 - 09:27

Tarda si vols fer l'inbecil no cal que et moguis d'aqui. Tots sabem com ets

#10 Delinqüents fora!, Lleida, 05/09/2010 - 23:34

Esquerra el que ha de fer és abocar-se amb expulsar qualsevol immigrant amb antecedents penals, ja sigui gitano rumanés,espanyol, o de qualsevol altre país.. Ja n'hi ha prou de mantenir gitanos i quinquis com en koprotkin, són carn de presó..

#9 Don Berrinche, Figueres, 05/09/2010 - 22:44

Tardá ya tardas en plegar. Vete a Rumania si tanto los quieres. Notas que eres un notas.

#8 Tio Canya, Palafrugell, 05/09/2010 - 20:35

Totalment d' acord amb en Tonio, la dreta volia esclaus pels seus amics dels hivernaderos a Almeria com els mexicans a EEUU, i l' esquerra dona pensions de miseria als nostres avis i pares, per poguer donar les subvencions a la gent k arriva ara

#7 Tio Canya, Palafrugell, 05/09/2010 - 20:29

Tarda s ' ha d' esser concruent. Emportat una dotzena a casa teva i problema sol.lucionat. Ah i tambè tots els d Esquerra han de fer el mateix. Visca la France i els seus ovaris.