Publicitat
Política · 22 de Novembre de 2021. 11:20h.

Esquerra sacrifica Ernest Maragall

El germà de Pasqual Maragall veu com se li escapa l'alcaldia de Barcelona

Esquerra sacrifica Ernest Maragall

Ernest Maragall felicita Aragonès després de ser investit (Foto: Parlament)

Esquerra ha accedit a l'exigència dels Comuns per donar suport als Pressupostos de la Generalitat i els republicans donaran suport als comptes de l'Ajuntament malgrat que el grup municipal va votar-hi en contra la setmana passada. Aquesta decisió deixa tocat Ernest Maragall de cara d'aspirar a l'alcaldia en les pròximes eleccions municipals.

Preguntat per aquesta situació, Maragall ha admès la "contradicció" del seu grup, però ha manifestat que "l'afectació que això pugui tenir sobre la meva persona és de les menors de les qüestions en aquest moment".

El diputat d'ERC ha dit que "tinc prou experiència per saber que aquestes qüestions arriben, passes, s'han de gestionar, afrontar i assumir amb claredat". "És el que estem fent i, per tant, els esdeveniments futurs diran el que representen en termes de conseqüències personals i col·lectives", ha conclòs.

Finalment, Ernest Maragall ha refermat que el vot que senten és el no que van manifestar en la comissió d'Economia però que no poden ser aliens a "l'interès general del País" o que assumeixen "contradicció".

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#14 Purria lazi, Mollerussa, 23/11/2021 - 04:42

A ver Maragall, repite:
El-ri-di-cul-se-rá-sem-pre-nos-tra !!!
Jajajaja

#13 Pan con tomate y jamón ibérico, II*II Estem fent el ridícul.., 22/11/2021 - 17:33

Venga Tete vete buscando residencia... ya has hecho suficiente mal.

#12 Marcial Heredia, el circo de la tele, 22/11/2021 - 17:17

El tete es viejo y lo aguanta todo. Mañana mismo podría presentar la carta de renuncia. Pero no lo hará. Por el país. por el país, como la Belén, maaaato! (me mato)

#11 Preguntes Infrecuents, Ca la Pilar , 22/11/2021 - 15:33

El chaquetero Maragall, se queda sin juguete. Un paio patetic

#10 gurguri , Barcelona , 22/11/2021 - 15:32

Este oportunista que cambia de partido solo para conservar sus prebendas , debe ir a su casa.Basta de vivir a costa de la gran labor de Pascual el gran politico