Publicitat
Política · 10 de Maig de 2021. 13:12h.

Esquerra se sent "estafada" per JxCat

"El problema és aquesta interferència partidista del Consell per la República"

Esquerra se sent "estafada" per JxCat

La secretària general adjunta i portaveu d'ERC, Marta Vilalta, ha manifesta que "ens hem sentit profundament decebuts i estafats" per Junts per Catalunya durant les negociacions i ha lamentat que "ens han abocat a una situació de bloqueig". "No hi ha manera d'avançar", ha sentenciat.

Vilalta ha recordat que fan la proposta de governar en solitari perquè després de més de vuitanta dies de negociacions "som al mateix punt que a l'inici". "El que s'acordava en una reunió amb Junts, a la següent tornava tres passos enrere. Els esculls es mantenen des del primer dia", ha remarcat.

La dirigent republicana ha dit que "el problema és aquesta interferència partidista que Junts està fent del Consell per la República". "No hi ha d'haver tuteles. El Consell per la República no hauria d'estar interferint en les negociacions, ni en la configuració del Govern, ni en la investidura del futur president", ha denunciat.

També ha recordat que Junts per Catalunya "sempre ha dit en públic i en privat que no especularan amb les eleccions, i entre abocar el país a la repetició electoral i investir un president independentista no hi haurà dubtes”.

Finalment, Vilalta ha remarcat que "queden quinze dies, i no podem arribar fins al final" perquè, segons la formació, "unes noves eleccions serien nefastes". "Entre abocar el país a la repetició electoral i investir un president independentista no hi haurà dubtes", ha insistit.

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#17 Rasca, Castelldefels , 10/05/2021 - 18:30

El estafador que estafa a un estafador tiene mil años de perdon...jajajajajaja

#16 Mayor Dundee, Coll de la Marrana, 10/05/2021 - 18:07

Normal. No tenen la malicia per a fer i desfer com estan acostumats desde que neixen fins que moren, els camarades del momio. A més, són molt mals pagadors.

#15 Cthulhu, Saarthal, 10/05/2021 - 17:20

Prou, sóc independentista, però ja en tinc prou. Entre aquests vividors incompetens que a l'empresa privada no passen del període de prova, i entre la dictadura de lo políticament correcte que vol implementar l'esquerra post modernista...he decidit que a les properes votaré VOX. Estic fart d'okupes, de comunistes de saló, de bonismes i deMenas.

#15.1 Exindepe, Barcelona, 10/05/2021 - 20:36

Estoy totalmente de acuerdo en todo, solo que en las próximas votaré a las CUP.

#14 Marcial Heredia, Ke poco jarte tienen, 10/05/2021 - 16:13

Estos payasos ya no divierten. Lloriquean, se pelean, ofenden. El mago ha escondido la bolita y nadie la encuentra. El culpable del desacuerdo ha desaparecido. Y las tartas, la bocina, los triciclos enanos. Para eso no les pagamos, the show must go on! espabilen, los payasos solo sirven para hacer reir. Hágannos reir de una p. vez!!!

#13 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 10/05/2021 - 15:45

Aixo no es una menjadora, aixo es un menu degustacio sinco estrellas.

"El PSC xifra la despesa supèrflua de la Generalitat en 1.100 milions d’euros. L'estudi dels socialistes catalans projecta sospites sobre el clientelisme i el partidisme"

eltriangle.eu 10-5-2021

Me va a dar una feridura...