Publicitat
Política · 29 d'Octubre de 2010. 11:27h.

Esquerra també governa amb el PPC

Puigcercós proposa "aïllar" els 'populars', però hi van pactar en cinc ajuntaments

Esquerra també governa amb el PPC

Daniel Sirera, Sánchez-Camacho, Joan Puigcercós i Anna Simó, al Parlament, en una imatge d'arxiu

El president d'Esquerra i candidat a la presidència de la Generalitat, Joan Puigcercós, va proposar el passat 19 d'octubre "a totes les forces de tradició democràtica un acord, en la línia de la tradició dels països europeus més avançats, per no pactar amb la dreta xenòfoba de Sánchez-Camacho i Anglada". Però la seva formació no predica amb l'exemple i no ha deixat de banda els populars en cinc municipis.

En efecte, la formació independentista va començar governant aquest mandat en cinc municipis amb el Partit Popular: Palau de Plegamans (CiU-ERC-PP), Benavent de Segrià (PP-ERC-PSC), Mont-roig del Camp (ERC-IND-PP-PSC), Creixell (PP-ERC-IND) i Castelló d'Empúries (ERC-PP-PSC) són els ajuntaments on Esquerra i el PP governen junts, segons fonts d'aquesta formació.

Fonts de la formació independentista han reduït la xifra a dos Palau de Plegamans  i Mont-roig del Camp perquè el regidor d'Esquerra a l'ajuntament del Creixell "és trànsfuga". A Castelló d'Empúries els dos regidors del PP "van ser expulsats pel partit" i a Benavent del Segrià el regidor que té la formació de Puigcercós "s'ha passat a Reagrupament".

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Jordi, Blanes, 30/10/2010 - 01:08

I a Blanes, el PP al govern amb el vot de ERC i el suport extern mensual a cada ple....

#8 jose, barcelona, 30/10/2010 - 00:04

Estos son la casta parasitaria que nos han traido 600000 musulmanes a Catalunya que cuando vayan reforzandose y afianzando las posiciones a la Camacho le pondran un burka y entraran a saco en Sitges ,menos mal que tenemos a PXC para frenarlos.

#7 enric, amposta, 29/10/2010 - 17:59

També a Roquetes (Baix Ebre) i la Galera (Montsià).

#6 Jordi, Tarragona, 29/10/2010 - 14:46

No sóc d'ERC, però el regidor d'Esquerra de Creixell el van expulsar quan va pactar amb el PP en contra de la voluntat de la Secció local.

#5 Carrasclet, girona, 29/10/2010 - 14:08

I què hi ha de la dreta i l'esquerra pijoprogre xenòfoba-anticatalana?