Publicitat
Política · 28 de Juny de 2018. 16:45h.

Esquerra va amagar el cas Puigcorbé

ERC ho sabia des que va dimitir de tots els seus càrrecs el passat dia 8

Esquerra va amagar el cas Puigcorbé

Juanjo Puigcorbé amb Alfred Bosch, en una imatge d'arxiu

ERC ha expulsat l'actor i regidor Juanjo Puigcorbé del seu grup municipal a l'Ajuntament de Barcelona després que aquest fos acusat de maltractament laboral i, en un comunicat, asseguren que "rebutgen i condemnen aquestes actuacions", ja que no encaixen amb els valors republicans que defensa Esquerra Republicana. Els republicans van forçar Puigcorbé a presentar la seva dimissió el passat 8 de juny però, en aquella ocasió, des de la formació política no van especificar els motius de la renúncia i ho van atribuir a "motius personals".

Els republicans recalquen en l'escrit que "el responsable dels fets va dimitir de tots els seus càrrecs, tant a l'Ajuntament com a la Diputació de Barcelona" i que esperen "que no es faci enrere en la renúncia que va signar fa tres setmanes".

L'actor hauria maltractat els seus subordinats a la Diputació de Barcelona, on era diputat delegat de Cultura, segons un informe intern de l'administració i que ha fet públic El Periódico.

L'informe acusa Puigcorbé de "poc respecte pels tècnics" i de manca de confiança en els treballadors. A més, li atribueix haver generat "situacions emocionals que afecten a part del col·lectiu de treballadors", com ara "nervis, estrès i malestar".

Puigcorbé, que havia d'haver fet efectiva la seva baixa en el ple d'aquest divendres, s'ha negat a renunciar a l'acta i passarà a ser un regidor no adscrit al consistori. El regidor ha negat les acusacions, les ha restringit a l'opinió d'una o dues persones i ha assegurat que s'ha fet públic per forçar la seva renúncia. En aquest sentit, s'ha fet enrere en la dimissió, que li havia demanat ERC.

Juanjo Puigcorbé, va anunciar a principis de juny que deixava el seu càrrec de regidor a l'Ajuntament de Barcelona i també com a diputat delegat de Cultura a la Diputació de Barcelona. L'actor barceloní, que es va presentar com a número dos dels republicans a les eleccions municipals de 2015, va afirmar aleshores que la dimissió era "per motius personals".

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#8 Chris, Lleida, 28/06/2018 - 21:08

Aquest tema no superava el requeriment de passar per l'embut processista. Suficient van tenir acceptant al seu moment gent de Terra Lliure o al germà del Franco i creuar els dits per a què tothom s'oblidès, que hara tenen cura de no divulgar que el seu fitxatge estrella fos un abusiu "bully".

#7 Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU LI FALTA TENIR UN BON AJUNTAMENT BONS POLITICS I UNA BONA POLICIA LOCAL U BONA GENT AL BARRI DELS ESTALVIS , E.R.C. NO NOMES TE QUE AMAGAR A PUIGCORBE SI NO TAMBE ALGUNS MASCHISTAS QUE TE EN EL PARTIDO , 28/06/2018 - 19:50

LA Pregunta seria si ¿ SI E.R.C. FARA ALGUNA VEGADA ALGUN BON FITXATGE ? Este se lleva la Gloria MALTRACTADOR DE TREBALLADORS .No olvideis AL MACHISTA de E.R.C. Que las FUTURAS CONSELLERES TENIEN QUE TENER PITS GRANS = Mamelles Grosses . E.R.C. Va de MALAMENT a molt PITJOR Tenin una E.R.C. LLena de EX-SOCIALUSTAS Asi leba

#7.1 Soloesmiopinion, Tabarnia, 28/06/2018 - 20:30

No te olvides de los tres condenados por pederastia, que intentan que se olvide.

#6 Alejandro, Barcelona, 28/06/2018 - 19:39

Y a alguien le extraña?. ¿No estuvieron ocultando y callando el espolio económico que los Pujol nos hicieron con el 3/10 y hasta el 20% en muchos casos, durante 34 años? ¿Acaso por ser catalanes somos más éticos, más honrados que los demás? Pues no, a las pruebas me remito de que, estamos hechos del mismo material que el resto de España.

#5 Joan Carles, Barcelona, 28/06/2018 - 19:36

Lo Sean Cornery català un maltractador....
On anirem a parar amb lo procés !!!

#4 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 28/06/2018 - 19:04

Sabeu que hi ha tertulians diplomats que en un mateix dia estan pel mati a la mesquita del Baste, per la tarda al Tot Es Mou i al vespre a la tele del conde geperut ?

Que no ? : la Cristina Puig, el Jaume Barbera, el Josep Marti o la Carracelas per exemple.

Perque creieu que estan tan ufanosos de la seva Catalunya ?

#4.1 Soloesmiopinion, Tabarnia, 28/06/2018 - 20:32

No sabía que "sobornats" o "comprats" es podia dir també "ufanosos"