Publicitat
Política · 11 de Juny de 2010. 14:46h.

Esquerra vota contra el burca al Vendrell

Segon municipi que prohibeix el vel integral als equipaments municipals

Esquerra vota contra el burca al Vendrell

El ple del Vendrell, durant la votació

El Vendrell ja és la segona ciutat catalana que prohibeix el burca i el nicab als equipaments municipals. Lleida va obrir un camí que ha seguit el Vendrell, i està previst que la setmana vinent ho facin Tarragona i Reus. El ple de l'Ajuntament del Vendrell ha aprovat, per unanimitat dels grups presents, la moció, proposada pel grup de CiU, que governa en minoria al consistori vendrellenc.

Els regidors convergents han votat a favor, junt amb els grups a l'oposició de PxC, PP i ERC. El moment polèmic ha vingut quan els set regidors del PSC han abandonat la sala just abans de debatre's la moció, actitud que no concorda amb el del grup socialista de Tarragona, que dilluns presentarà la mateixa moció.

De fet, el PSC, que governa amb ERC a Tarragona, lidera aquesta moció, de bracet amb els grups de CiU i PP. També a Lleida va ser impulsada pel PSC, al govern. Un escenari ben diferent s'ha vist al Vendrell, on els set regidors socialistes han plantat la resta. 'La realitat xenòfoba d'aquí ens condiciona', ha dit el portaveu socialista, Josep Lluís Pascual

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 yo votare Anglada, el Vendrell, 12/06/2010 - 13:50

LOS socialistas del Vendrell lo dejaron muy claro, a sus moros que no se los toquen nadie, y a los de aquí que nos den ,,,no os volveré a votar lo pagareis en las urnas , sois como dice muy bien Anglada una clase corrupta y podrida---

#8 Ramon, Barcelona, 11/06/2010 - 17:32

Si els progres acaben imposant que es consenteixi el burca, almenys en podrem treure una cosa bona: els presidents del Barça podran posar-se'n un per animar penyistes i després negar en rodó reconèixer-s'hi com autors de tan terrible crim.

#7 Ramon, Barcelona, 11/06/2010 - 17:20

A Londres ja va succeir, que un terrorista islàmic d'aquests que tant agraden als nostres progres escapà després de la matança del 2005 posant-se burca i passant així per dona. Em veig aquí tots els atracadors i violadors de l'Eixample amb burca.

#6 MARC-SABATES.COM, REPUBLICA CATALANA DEL BARCA//*//, 11/06/2010 - 17:10

Visca Catalunya lliure amb Joan Laporta //*//

#5 kim, hospi, 11/06/2010 - 16:26

Si un arab pot portar burca, jo tinc tot el dret de portar "pasamontanyes" a qualsevol entitat financera o comisaria de policia. O potser s'em discrimina per no ser arab???